Στο 0-0 έμειναν Πάφος και ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική (VIDEO)

Στο 0-0 έμειναν Πάφος και ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική (VIDEO)

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν ίδιο αριθμό μεγάλων φάσεων, όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ.


Α’ ημίχρονο

Στο πρώτο μέρος η Πάφος μπήκε καλύτερα καθώς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά. Στο 5ο λεπτό η Πάφος με σουτ του Ντάνκοβιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα η φιλοξενούμενη ομάδα… απάντησε όμως το σουτ ήταν άστοχο του Τόνκια.

Στο 14’ χάθηκε ευκαιρία για την Πάφο καθώς η κεφαλιά του Γκολντάρ πέρασε έξω ενώ ο Ζάιρο μετά από τέσσερα λεπτά δεν βρήκε στόχο.

Η μεγάλη φάση για την γηπεδούχο ομάδα ήρθε στο 38΄ έπειτα από γύρισμα παράλληλο του Μποτσκάι, ο Βαλακάρι δεν προλαβαίνει να βρει την μπάλα.

Στο 40΄ ήταν σειρά της ΑΕΚ να βρει μεγάλη ευκαιρία καθώς το σουτ του Τονκια απέκρουσε ο Ίβουσιτς και στη συνέχεια δεν μπόρεσαν Γκαρσία και Σολ να σκοράρουν από κοντά.

Β’ ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με ευκαιρία για την Πάφο καθώς στο 50΄ ο Μάνγκα έφυγε μόνος από πλάγια, μπήκε εντός περιοχής έκανε το πλασέ όμως η μπάλα πέρασε έξω.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ έχασε δύο απανωτές φάση στο 54’ με σουτ του Γκαρσία και στο 59’ ο Σολ απέναντι από τον Ίβουσιτς έστειλε την μπάλα έξω.

Ο Μάνγκα στο 68΄ από πολύ κοντά έκανε το πλασέ ωστόσο και πάλι δεν βρήκε στόχο.

Στο 90+1’ η ΑΕΚ άγγιξε το 1-0 με διπλή ευκαιρία, με τον Ίβουσιτς να λέει διπλό «όχι» σε Ντίμερς και Σολ, κρατώντας το 0-0.

Πάφος: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Ζάιρο, Μάνγκα (90΄ Τουμάσι), Μπότσκαϊ (83΄ Ταβάρες), Ικόκο, Τάνκοβιτς (83΄ Αμπντουσαλάμοφ), Βαλακάρι (65΄ Μπρούνο), Ναμέ, Ντράγκομιρ (83΄ Πελάζιο)

Στον πάγκο: Γιοσίποβιτς, Νταβό, Δημητρίου, Ρους, Μιχαήλ, Πέπε

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιονκού (72΄ Σάντσες), Τόμοβιτς, Γκαλιόλο (46΄ Ρομπέρζ), Τόνκια, Φραν Σολ, Φαράζ (69΄ Σάντος), Γκαρθία, Πονς, Καπτούμ (72΄ Λέδες), Ντίμερς (90+3 Λόπες)

Στον πάγκο: Ερερίν, Τούμπας, Τρισκόφσκι, Γκάμα, Μάμας.

Κίτρινες: Ντράγκομιρ, Τάνκοβιτς /Ντιονκού, Πονς 3η

Πηγή: Protathlima, Sport-fm.cy