Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη γέφυρα στα McDonalds

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη γέφυρα στα McDonalds

Το έργο της κατασκευής του δρόμου που θα συνδέει τη Βιοτεχνική Περιοχή Πάφου με τον Βόρειο Παρακαμπτήριο, στο ύψος των McDonalds, θεωρείται υψίστης σημασίας έργο για τους βιοτέχνες- μέλη της ΠΟΒΕΚ, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στη περιοχή, για αυτό και η οργάνωση ενδιαφέρεται έντονα για τον σχεδιασμό και για τον τρόπο και χρόνο της προβλεπόμενης εκτέλεσης του.

Αυτό αναφέρεται σε υπόμνημα που απέστειλε χθες ο πρόεδρος της ΠΟΒΕΚ Πάφου, Ανδρέας Ευριπίδου, προς την Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων. Στο υπόμνημα τονίζεται ότι ο σχεδιασμός και η εκτέλεση του εν λόγω έργου χρονολογείται από το 2001.


« Το 2012 προκηρύχθηκε η εκτέλεση του και καταχωρήθηκε προσφορά, όμως λόγω καθυστέρησης εξαιτίας προσφυγής, αναστάληκε η εκτέλεση του αφού στο μεταξύ προέκυψε η κατάρρευση της οικονομίας», αναφέρει η ΠΟΒΕΚ.

«Πιστεύομαι ότι μια ενημερωτική επίσκεψη λειτουργού της Υπηρεσίας σας από κοινού με το Τμήμα Πολεοδομίας στο οποίο έχουμε επίσης απευθυνθεί, θα συνέβαλλε στη σωστή ενημέρωση και στην άρση της εντύπωσης που μας διακατέχει για κωλυσιεργία εκτέλεσης του έργου».

Η επαρχιακή ηγεσία της ΠΟΒΕΚ Πάφου επισημαίνει επίσης προς την κ. Μαλλούπα ότι οι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να ενεργήσουν υποβοηθητικά για επίσπευση των διαδικασιών και την άρση τυχών εμποδίων, ώστε το έργο να αρχίσει και να αποπερατωθεί το συντομότερο δυνατόν με τα λιγότερα προβλήματα.