ΣΥ.ΦΙ Α.Ε.Π: Συστράτευση για να σώσουμε στην Ομάδα μας

ΣΥ.ΦΙ Α.Ε.Π: Συστράτευση για να σώσουμε στην Ομάδα μας

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΦΙ ΑΕΠ γνωστοποιεί ότι είχε συνάντηση με μέλη της διοίκησης,


όπου συζητήθηκε τόσο η παρούσα κατάσταση του Σωματείου όσο και τα πλάνα σχετικά με την μετέπειτα πορεία και το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αντιπροσωπεία του Συ.Φι Α.Ε.Π είχε συνάντηση με τα μέλη της Διοίκησης της αγαπημένης μας ομάδας. Η συνάντηση διεξήχθη σε αρκετά καλό κλίμα και συζητήθηκε τόσο η παρούσα κατάσταση του
Σωματείου όσο και τα πλάνα σχετικά με την μετέπειτα πορεία και το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης του Σωματείου μας, με καθαρές – ρεαλιστικές κουβέντες, δεσμεύσεις και στόχους.

Υπήρξε ικανοποίηση για όσα ειπώθηκαν και πίστη πως το Σωματείο της Αθλητικής Ένωσης Πάφος θα καταφέρει να επιβιώσει, κόντρα σε όσους επιθυμούν τη διάλυσή του και το λουκέτο. Το Σωματείο μας κουβαλάει πάνω του μία βαριά ιστορία, δύο καθαρά ιστορικών Παφίτικων Σωματείων και καθοδηγείται από το πνεύμα του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη.

Ζητούμε την συστράτευση του Παφίτικου κόσμου για να δώσουμε στην Ομάδα μας την δυναμική που της αρμόζει ως γνήσια αντιπρόσωπο της Επαρχίας μας και του Παφίτικου Ποδοσφαίρου. Δεν στηρίζουμε πρόσωπα, δεν υποστηρίζουμε Διοικήσεις, στηρίζουμε το όνειρο που ξεκίνησε το 2000, την ιστορία του Παφίτικου ποδοσφαίρου και πάνω απ’ όλα τις Ακαδημίες και τα εκατοντάδες νεαρά ταλέντα που νιώθουν υπερήφανα να παίζουν με το Έμβλημα του Σωματείου μας στο στήθος.

Δ.Σ

ΣΥ.ΦΙ Α.Ε.Π – ΘΥΡΑ 5″.