Σύλληψη 22χρονου για επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Χλώρακα

Σύλληψη 22χρονου για επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Χλώρακα

Στη σύλληψη ενός 22χρονου από τη Γεωργία προχώρησε χθες η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με τον τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστών σε ποδοσφαιρικό αγώνα την 1η Φεβρουαρίου στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Πάφου κατά τη διεξαγωγή του αγώνα του αγροτικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των ομάδων ΑΕΝ Χλώρακας και Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου, στο κοινοτικό στάδιο Χλώρακας.


Ο αγώνας διεκόπη στις 17:15  και προκλήθηκαν επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για 37χρονο Κύπριο ποδοσφαιριστή της ΑΕΝ Χλώρακας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε ότι υπέστη κάταγμα στο πρόσωπο και κρατήθηκε για νοσηλεία στην εντατική μονάδα παρακολούθησης.

Επίσης, δεύτερο πρόσωπο, ποδοσφαιριστής της ΑΕΝ Χλώρακας, ηλικίας 39 ετών, μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου και όπως διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από την πρώτη στιγμή, όπως αναφέρεται, η Αστυνομία φαίνεται να έχει στρέψει τις έρευνες της προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.