Σύλληψη 36χρονου στην Πάφο για υπόθεση παράνομης κατοχής όπλου και οπλοφορία προς διέγερση φόνου

Σύλληψη 36χρονου στην Πάφο για υπόθεση παράνομης κατοχής όπλου και οπλοφορία προς διέγερση φόνου

Υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου χωρίς άδεια του Αρχηγού Αστυνομίας, απειλή,βιοπραγία , οπλοφορία προς διέγερση φόνου και επίθεση κατά αστυνομικού εν ώρα εκτέλεσης του καθήκοντος εξετάζει η Αστυνομία Πάφου εις βάρος 36χρονου από την Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 35χρονη κατήγγειλε στις 23:55, ότι ενώ βρισκόταν σε οικία φίλης της που βρίσκεται στην Χλώρακα μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες της στις 22:00 περίπου την επισκέφτηκε ο εν διαστάσει σύζυγος της ηλικίας 36χρονών από την Πάφο και αφού λογομάχησαν απείλησε να σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και την φίλη της.


Μάλιστα πριν φύγει από την οικία χειροδίκησε σε βάρος της.

Η 35χρονη ακολούθως μετέβη στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για να καταγγείλει την υπόθεση ενώ στην απουσία της, ο εν διαστάσει σύζυγος της επισκέφτηκε εκ νέου την οικία της φίλης της στην Χλώρακα και αφού έσπασε το τζάμι της μπαλκονόπορτας μπήκε μέσα κρατώντας κυνηγετικό όπλο.

Ωστόσο όταν διαπίστωσε ότι δεν ήταν εκεί η 35χρονη έφυγε από το μέρος.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της τροχαίας ενώ ακολούθησαν έρευνες για αναζήτηση του 36χρονου.

Στη 01:00 μετά τα μεσάνυκτα μέλη της δύναμις ανέκοψαν το όχημα του 36χρονου στο οποίο επέβαινε ο ύποπτος που βρισκόταν μάλιστα σε κατάσταση μέθης.

Κατά την σύλληψη του ο 36χρονος έσπρωξε μάλιστα τον αστυφύλακα αλλά ακολούθως συνελήφθηκε.

Ακολούθησαν έρευνες στο όχημα του 36χρονου χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί τα όπλο.

Ο 36χρονος τέθηκε υπό κράτηση.