Τιμητική διάκριση από τον Φιλοαστυνομικό Σύνδεσμο Κύπρου σε συμπολίτη μας για αλτρουιστική πράξη

Με ειδική τιμητική αναγνώριση ,


τιμά αύριο σε ειδική σεμνή τελετή ο Φιλοαστυνομικός Σύνδεσμος Κύπρου τον συμπολίτη μας Φάνο Ευσταθίου ιδιωτικό υπάλληλο ο οποίος στις 12 Αυγούστου και 21:30 το βράδυ παρά το λιμανάκι της Κάτω Πάφου , αντελήφθη , καταδίωξε , συνέλαβε και παρέδωσε στην αστυνομία αλλοδαπό ισχυρής σωματικής διάπλασης ο οποίος απέσπασε από αλλοδαπή το πορτοφόλι της με το ποσό των 780 ευρώ και ο οποίος επίσης ενέχεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου Κύπρου.

Ο τιμώμενος, προστίθεται στην ανακοίνωση, συνέλαβε καθοριστικά στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης, γενόμενος μάλιστα – όπως αναφέρεται – παράδειγμα προς μίμηση.

Στον κ Φάνο Ευσταθίου σύμφωνα με την ανακοίνωση θα επιδοθεί μαζί με την τιμητική αναγνώριση, και η εικόνα της Αγίας Ειρήνης , προστάτιδα της Αστυνομίας Κύπρου και το αυτοκόλλητο σήμερα τιμητικού μέλους .

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11:00 το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργας ο οποίος θα επιδώσει εκ μέρους του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου Κύπρου την εν λόγω Τιμητική Αναγνώριση.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου στο πλαίσιο της τελετής θα επιδώσει τη εικόνα της Αγίας Ειρήνης και ο εκπρόσωπος του Φιλοαστυνομικού Συνδέσμου Περιφέρειας Πέγειας Ανδρέας Θεολόγος θα απονέμει τα εμβληματικά σύμβολα κόκκινο τριαντάφυλλο με ελιά.