Τους Δήμους Πάφου και Γεροσκήπου  καλεί ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου να αναθεωρήσουν την πολιτική τους

Τους Δήμους Πάφου και Γεροσκήπου καλεί ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου να αναθεωρήσουν την πολιτική τους

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου καλεί τους Δήμους Πάφου και Γεροσκήπου


να αναθεωρήσουν την πολιτική τους για τα κολυμβητήρια της επαρχίας και να δώσουν έμφαση στα αγωνίσματα που έχουν άμεση σχέση με το νερό. Ο πρόεδρος του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Πάφου Στέλιος Στυλιανού ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου έχει όλα τα στοιχεία να μετατραπεί σε μια άλλη Βουλιαγμένη αν έχει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις και τη πραγματική στήριξη της πολιτείας και των Παφίων. Η δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Ομίλου είναι πολύ αξιέπαινη και για να μπορέσει να συνεχιστεί πρέπει επί τέλους να αξιοποιηθούν ορθά τα δύο κολυμβητήρια που διαχειρίζονται τα δύο δημοτικά συμβούλιο Πάφου και Γεροσκήπου .

Ο κ Στυλιανού ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ, για τις τελευταίες επιτυχίες που σημείωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάφου ανέφερε πως το τμήμα Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Πάφου ανακηρύχθηκε κυπελλούχος ομάδα για το 2013 στην κατηγορία νέων. Με προπονητή τον Κλείτο Σωτηριάδη η ομάδα νέων πέρασε στο τελικό αφού κέρδισε την ομάδα της Αμμοχώστου με 11-8.

Εξάλλου την Κυριακή 17 Νοεμβρίου συνέχισε ο κ Στυλιανού, στο κολυμβητήριο Λάρνακας, η Πάφος έγραψε ιστορία αφού κέρδισε την αήττητη μέχρι τότε Μέσα Γειτονιά με 10-8. Η ομάδα του  Ναυτικού Ομίλου  Πάφου με τους Κάρλο Μαύρο (αρχηγό και αριθμό 1) και τους  Άγγελο Ζαγκρέο (2),  Άγγελο Ηρακλέους (3), Κυριάκος Παναγιώτου (4), Αίαντα Ιεζεκιήλ (5), Βασίλης Ζαγκρέο (6), Σπύρο Ευσταθίου (7), Ανδρέα Ηρακλέους (8), Αρσένη Χριστοδούλου (9), Μιχάλη Παπαναστασίου (10), Ραφαήλ Ναζίρη (11) , Μαρτσέλλο Σέγκι (12) και Σταυρό Λαζάρου (13) ανάτρεψε τα προγνωστικά, σημείωσε ο πρόεδρος του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Πάφου

Σύμφωνα με τον κ Στυλιανού η τακτική του έμπειρου προπονητή του Ομίλου Κλείτου Σωτηριάδη και η πειθαρχία όλων των παικτών ήταν το κλειδί της επιτυχίας.

Επ’ ευκαιρίας ο κ Στυλιανού ανέφερε πως η ομάδα νέων αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ομάδας αντρών που πριν λίγες μέρες έχασε τον τελικό Κυπέλλου αντρών εναντίον των επαγγελματιών παιχτών της Λευκωσίας μόλις με ένα γκολ διαφορά.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/