Το μήνυμα ότι όσο συνεχίζεται η κατοχή δεν πρόκειται ο Κυπριακός Ελληνισμός να γονατίσει έστειλε ο Γ. Ομήρου από την Κισσόνεργα

Το μήνυμα ότι όσο συνεχίζεται η κατοχή δεν πρόκειται ο Κυπριακός Ελληνισμός να γονατίσει έστειλε ο Γ. Ομήρου από την Κισσόνεργα

Δίπλα στα στρατευμένα παιδιά του λαού μας, βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής


των Αντιπροσώπων συνοδευόμενος από τους βουλευτές της Επαρχίας Πάφου στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Στρατόπεδο «Χρίστου Κκέλη» στην Κισσόνεργα της Πάφου, στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση  πως  όσο συνεχίζεται η κατοχή και όσο η Τουρκία επιμένει στην αναχρονιστική στρατιωτική παρουσίας της στην Κύπρο δεν πρόκειται ο Κυπριακός Ελληνισμός να καμφθεί και να γονατίσει ανεξάρτητα και από την οικονομική κρίση που πλήττει τον λαό και τον τόπο.

Θεωρούμε χρέος μας , είπε ο κ Ομήρου , ” ακριβώς αυτές τις Άγιες μέρες που κάποιοι φυλάν τις εθνικές Θερμοπύλες, προασπίζονται την ανεξαρτησία, την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας αγρυπνούν και εγρηγορούν για το καλό του λαού και του τόπου, να εκφράσουμε την πλήρη συμπαράταξη μας και ταυτόχρονα την βαθιά μας εκτίμηση για το έργο που επιτελούν τόσο τα στρατευμένα παιδιά του λαού μας όσο και αξιωματικοί οι υπαξιωματικοί τα μόνιμα στελέχη άνδρες και γυναίκες της Εθνικής μας Φρουράς.

Δίνουμε το μήνυμα σημείωσε ο Πρόεδρος της Βουλής ” ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα όσος χρόνος και αν χρειαστεί για να πετύχουμε μια λύση η οποία θα διασφαλίζει την φυσική και εθνική επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού, τον οριστικό τερματισμό της κατοχής την απομάκρυνση των εποίκων και την ενότητα της χώρας του λαού του Κράτους των θεσμών και της οικονομίας”.

Ο κ Ομήρου ανέφερε πως αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπεται από τα βάθη της ιστορίας μας αλλά και το μήνυμα που συμβολίζουν αυτές οι Άγιες ημέρες τα πάθη του Χριστού που είναι τα πάθη του Έθνους και η Ανάσταση βέβαια που αποτελεί την εθνική λύτρωση και την λύτρωση της πατρίδας.