Το Σάββατο η εξαμελής αντιπροσωπεία του Ρωσικού Δήμου Ροστόβ στην Πόλη Χρυσοχούς

Το Σάββατο η εξαμελής αντιπροσωπεία του Ρωσικού Δήμου Ροστόβ στην Πόλη Χρυσοχούς

Εξαμελής αντιπροσωπεία του Ρωσικού δήμου Ροστόβ


αποτελούμενη από δημοτικούς παράγοντες αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής αναμένεται να επισκεφθεί τον δήμο Πόλεως Χρυσοχούς το Σάββατο ανταποδίδοντας την επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του δήμου Πόλεως Χρυσοχούς στην περιοχή.

Η τοπική αρχή σύμφωνα με δελτίο τύπου εκτιμά ότι θα διερευνηθεί η προοπτική και η δυνατότητα συνεργασίας, κυρίως στον τομέα του τουρισμού αλλά και των επενδύσεων.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν ο αναπληρωτής περιφερειακός διευθυντής της ρωσικής ένωσης τουρισμού του Ροστόβ και αναπληρωτής αρχισυντάκτης τουριστικής εφημερίδας, διευθυντές τριών τουριστικών γραφεία των Tatianatraveltours, ΝataliTours και RozaVetrof, λειτουργοί του τουρισμού αλλά και εκπρόσωπος του Δήμου υπεύθυνος για τις εξωτερικές σχέσεις .

Η αντιπροσωπεία του Ροστόβ θα ξεναγηθεί στην Πόλης Χρυσοχούς, στην Πάφο αλλά και στην Λευκωσία.

Η αντιπροσωπεία του δήμου είχε μεταβεί στην πόλη του Ροστόβ το περασμένο Σεπτέμβριο όταν ο δήμος Ροστόβ γιόρταζε τα 263 χρόνια από της ίδρυσης του.

Στις εκδηλώσεις με την ευκαιρία των επίσημων γιορτασμών των 263 χρόνων από την ίδρυση του δήμου παρέστησαν  εκατόν είκοσι χιλιάδες  επίσημοι προσκεκλημένοι από όλο τον κόσμο που έχουν σχέσεις συνεργασίας με το Δήμο.

Στόχος της δημοτικής αρχής, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι όπως η  συνεργασία των δύο δήμων που ξεκίνησε από τον δημοτικό σύμβουλο της πόλης Χρυσοχούς Κυριάκο Κυριάκου ο οποίος σπούδασε στο δήμο Ροστόβ, ενισχυθεί περαιτέρω προς όφελος και των δύο περιοχών.

Το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να επισκεφτεί το διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς και ο ίδιος ο δήμαρχος του Ροστόβ δίδοντας την ευκαιρία να διευρυνθούν οι σχέσεις φιλίας και συνεργασίας των δύο περιοχών .

ΚΥΠΕ/ΚΠ/