Υπό κράτηση φωτογράφος για αισθησιακές φωτογραφίες νεαρών γυναικών

Υπό κράτηση φωτογράφος για αισθησιακές φωτογραφίες νεαρών γυναικών

Υπό πενθήμερη κράτηση τέθηκε σήμερα με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου άτομο που εμφανιζόταν ως φωτογράφος και το οποίο καταγγέλθηκε από δύο νεαρές ότι διοχέτευσε φωτογραφίες τους τις οποίες του προμήθευσαν μετά τις διαβεβαιώσεις του ότι θα τις αγόραζε και ότι θα προωθούσε τις ίδιες ως μοντέλα.

Πρόκειται για 32χρονο από τη Λάρνακα τον οποίο κατήγγειλαν δύο αλλοδαπές που διαμένουν στην Πάφο εδώ και χρόνια, ηλικίας 23 και 25 ετών αντιστοίχως. Εναντίον του εξετάζεται υπόθεση κατοχής αρχείου που ανήκει σε άλλο πρόσωπο και απόσπαση φωτογραφιών με ψευδείς παραστάσεις. Ο 32χρονος φέρεται να εμφανιζόταν στις νεαρές ως φωτογράφος που θα τις προωθούσε ως μοντέλα, ζητώντας τους αισθησιακές φωτογραφίες για τον σκοπό της προώθησης τους


Αστυνομική πηγή επεσήμανε στον «Φ» ότι οι δύο νεαρές προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, μη αμφισβητώντας ότι τις φωτογραφίες τις έλαβε ο ύποπτος με τη θέληση τους, αλλά επειδή αθέτησε τη συμφωνία τους για να τους καταβάλει χρηματικά ποσά για τη χρήση των φωτογραφιών αυτών.

Ο φερόμενος φωτογράφος συνελήφθη από την Αστυνομία για διερεύνηση των καταγγελιών και σήμερα προσήχθη ενώπιον του δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης πέντε ημερών.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου