“Φίλοι της παλιάς πόλης Πάφου” σε δράση με στόχο την αναγέννηση της

“Φίλοι της παλιάς πόλης Πάφου” σε δράση με στόχο την αναγέννηση της

Συνάντηση  των φίλων και καταστηματαρχών της Παλαιάς Πόλης στην Πάφο


πραγματοποιήθηκε χθες στον Πολυχώρο Πολιτισμού Παλιά Ηλεκτρική με στόχο την αναζωογόνηση της περιοχής  μέσα σε πνεύμα αλληλοκατανόησης και με κοινό γνώμονα τα καλά νοούμενα συμφέροντα της Επαρχίας.
Οι πρωτεργάτες και μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Σωματείου Φίλοι της Παλιάς Πόλης ενημέρωσαν τους  παρευρισκόμενους για τις μέχρι τώρα ενέργειες αλλά και για τον προγραμματισμό των επόμενων μηνών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Παράλληλα   συμφώνησαν σε ενδυνάμωση των προσπαθειών και υλοποίηση  ενεργειών .
Μεταξύ άλλων προστίθεται στην ανακοίνωση, συμφωνήθηκαν η άμεση τροχιοδρόμηση της υλοποίησης του πλάνου εκδηλώσεων για τους Μήνες Μάιο-Ιούλιο, η άμεση ολοκλήρωση της δημιουργίας της ιστοσελίδας www.oldtownpafos.com, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και διαχείριση λογαριασμού facebook, και η έκδοση έντυπου υλικού για την παλαιά πόλη και τις εκδηλώσεις με μαζική διανομή σε διάφορους χώρους  στην Πάφο.
Οι παρευρισκόμενοι και τα μέλη της Επιτροπής καταλήγει η ανακοίνωση  συμφώνησαν μέσα από σκληρή δουλειά να αναγεννήσουν την Παλιά Πόλη και να την ανεβάσουν εκεί που της αξίζει, δηλαδή , όπως αναφέρθηκε στις προτιμήσεις ντόπιων και ξένων.