Φιλανθρωπικό τουρνουά φούτσαλ

Φιλανθρωπικό τουρνουά φούτσαλ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου διοργάνωσε χθες το απόγευμα φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου φούτσαλ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Olympico στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή, το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, γιου του αστυνομικού που υπηρετεί στην Αστυνομία Πάφου ως υπεύθυνος υπαίθρου Κλείτου Ερωτοκρίτου.


Όλα τα έσοδα από του τουρνουά θα δοθούν προς ενίσχυση της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη για τη στήριξη και τη σίτιση οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Ο κ. Τσαπής ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στο τουρνουά ποδοσφαίρου, που είναι μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, αλλά και πολίτες της Επαρχίας Πάφου και Λεμεσού.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Γιώργος Σοφοκλέους σε δηλώσεις του ευχαρίστησε από την πλευρά του την Αστυνομία της Πάφου, που για πολλοστή φορά, όπως είπε, έχει επιδείξει τα φιλανθρωπικά συναισθήματα της για τους άπορους που στηρίζει η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη.

Όσες φορές χρειάστηκε, συνέχισε, πάντοτε ο αστυνομικός διευθυντής Πάφου κ. Μ. Μιλτιάδους αλλά και τα μέλη της δύναμης στην Πάφο επέδειξαν αρωγή και αλληλεγγύη και είναι συμπαραστάτες στην κάθε προσπάθεια της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη, ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες μέρες.

Η προσπάθεια μας, σημείωσε, ” ήταν να μην λείψουν από καμία οικογένεια τουλάχιστον τα βασικά τρόφιμα από το τραπέζι τους τις μέρες του Πάσχα”.

Ο κ. Σοφοκλέους με συγκίνηση είπε πως ο γιος του Κλείτου Ερωτοκρίτου, Πανίκος θα είναι περήφανος που θα βλέπει τον πατέρα του να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στον πόνο και στη δυστυχία του κάθε συμπολίτη μας.

Τη μνήμη του υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου τίμησαν συγγενείς και φίλοι με αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Σύλλογο “Αναγέννηση ” Προσφύγων Λεμεσού. Η αιμοδοσία γίνεται κάθε χρόνο για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)