Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο παζαράκι  προσφοράς και αγάπης  προς ενίσχυση των Φίλων «Χόσπις»

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο παζαράκι προσφοράς και αγάπης προς ενίσχυση των Φίλων «Χόσπις»

Μηνύματα φιλανθρωπικής αλληλεγγύης και προσφοράς έστειλαν το εργαστηράκι Χειροτεχνίας της Άντρη Κύρου,


και το εργαστήρι της Μίνας Κωνσταντοπούλου με την διοργάνωση φιλανθρωπικού Χριστουγεννιάτικου «παζαράκι» , σε καφετερία της Πάφου προς ενίσχυση του Ιδρύματος Φίλων «Χόσπις».

Η Άντρη Κύρου ανέφερε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πως το φιλανθρωπικό παζαράκι προσφοράς και αγάπης που διοργανώνεται προς όφελος των Φίλων « Χόσπις» Πάφου διαθέτει είδη χειροποίητα ,ανάμεσα στα οποία κεριά , Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, μάλλινα πλεκτά, γούρια κοσμήματα, πολλών ειδών Χριστουγεννιάτικα στολίδια ,κατασκευές με τσόχα , μαξιλαράκια πολύχρωμα και στεφάνια.

Σε καιρούς κρίσης, είπε η κ Κύρου έχουμε ηθική υποχρέωση να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο , συμπολίτης μας ασθενή τα στοιχειώδη ώστε να μπορεί να ζει με αξιοπρέπεια.

Στόχος μας συνέχισε, είναι η στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Από την πλευρά της η Μίνα Κωνσταντόπουλου που συμμετείχε στο παζαράκι ανέφερε « αποφασίσαμε και εμείς με την Άντρη , να προσφέρουμε όσο μπορούμε, και να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας ».

Μέσα σ΄ αυτά τα πλαίσια συνέχισε, διοργανώσαμε αυτό το φιλανθρωπικό παζαράκι, το οποίο διαθέτει σαπούνια, Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, κεριά , δενδράκια της ευτυχίας και άλλα.

Η κ Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως πολλές φορές έχει συμμετάσχει σε τέτοιου είδους παζαράκια. Εδώ και δυόμισι χρόνια συνέχισε, που είμαι στην Κύπρο , έχω συμμετάσχει περίπου δέκα φορές σε φιλανθρωπικά παζαράκια .

Η κ Κωνσταντοπούλου που – όπως είπε-, έχει έρθει από την Αθήνα έχει ζήσει το όλο σκηνικό της δυσχέρειας των συνανθρώπων της δύο φορές, οπότε ανέφερε , αυτό το σκηνικό την επηρεάζει περισσότερο ενώ έχει εξοικειωθεί με την πρωτοβουλία της προσφοράς κατέληξε προς τον συνάνθρωπο .

pazaraki01pazaraki03pazaraki04pazaraki05Το παζαράκι τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί δημότες της Πάφου και μη, στέλνοντας το μήνυμα πως αυτές τις μέρες μέσα από φιλανθρωπικά παζαράκια « κάνοντας τα ψώνια σου, στέλνεις ελπίδα ζωής ».