Χρυσόμηλος: Ο κακός προγραμματισμός των έργων η αιτία για τις καθυστερήσεις

Χρυσόμηλος: Ο κακός προγραμματισμός των έργων η αιτία για τις καθυστερήσεις

Συνάντηση με το Σύνδεσμο Εργολάβων Οικοδομών Πάφου πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου, Άκης Χρυσόμηλος και μέλη της κίνησης υποστήριξης της υποψηφιότητας του.

Από τη συνάντηση προκύπτει εκ νέου το συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε δυστυχώς ο σωστός προγραμματισμός στην υλοποίηση των έργων με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται εκατοντάδες επιχειρηματίες του οικονομικού πυρήνα του κέντρου της πόλης.


Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Πάφου εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους γιατί αν και είχαν κάνει επαναλαμβανόμενες προσπάθειες και εισηγήσεις για να μην αποκλειστούν από τα έργα οι παφίτικες εταιρείες αυτές δυστυχώς δεν εισακούστηκαν με αποτέλεσμα εντέλει να αποκλειστούν.

Την ίδια στιγμή είναι αποδεδειγμένο, προκύπτει και από τα συμπεράσματα της σύσκεψης, ότι υπάρχουν σοβαρές καθυστερήσεις. Ακόμη και παρά τα μεγάλα χρονοδιαγράμματα που τελικά τέθηκαν, παρουσιάζονται σοβαρές καθυστερήσεις, κάποιες δικαιολογημένες και κάποιες αδικαιολόγητες.

Τέλος, μπορεί να τείνει να γίνει κουραστικό, όμως επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά πως χρειάζεται ο Δήμαρχος, συνεργαζόμενος επιτέλους με το Δημοτικό Συμβούλιο, να εξεύρουν τρόπους για να αναστρέψουν τις απώλειες που έχουν οι καταστηματάρχες, αν είναι δυνατόν πριν τα Χριστούγεννα.