Έδειξε ψυχή και πήρε σπουδαία νίκη

Έδειξε ψυχή και πήρε σπουδαία νίκη

Κόντρα στα προβλήματα και σε κάθε προγνωστικά, η Α.Ε. Πάφος


επικράτησε σήμερα της Αναγέννησης Δερύνειας με 1-0, μέσα στο Παφιακό και μετά από εφτά παιχνίδια πρόσθεσε τον πρώτο θετικό βαθμό στο ενεργητικό της. Το «χρυσό» γκολ για τη νεανική ομάδα του Πολυδώρου, που έδειξε ψυχή και απέσπασε το χειροκρότημα από τους περίπου 150 φιλάθλους, σημείωσε στο 41ο λεπτό ο Νάσος Κωνσταντίνου.

Η ΑΕΠ, καλά στημένη στην άμυνα, περιόρισε αρκετά τα ατού των φιλοξενούμενων και πανηγύρισε τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η ομάδα της Δερύνειας παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο, απείλησε ελάχιστα και μοιραία έφυγε από την Πάφο με σκυμμένο το κεφάλι.

πηγή sentragoal

Το παιχνίδι είχε τον αναμενόμενο ρυθμό, με του παίκτες του Αδάμου Αδάμου να έχουν την κατοχή της μπάλας και τον πρώτο λόγο στην επίθεση. Όμως αδυνατούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Σέμποκ. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας χρειάστηκε να επέμβει μόνο στο 45ο λεπτό όταν απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ δυνατό σουτ του Λινάρδου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Πάφου, όμως, είχαν την ουσία όταν στο 41ο λεπτό ο Κωνσταντίνου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου να βγει εκτός περιοχής με την μπάλα και με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 19ο λεπτό, έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ ο Πόλυς Φιλίππου όταν έπιασε την κεφαλιά από ευνοϊκή θέση, αλλά ο τερματοφύλακας της Δερύνειας απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δερύνεια αύξησε την πίεση, αλλά πάλι ο Σέμποκ είπε «όχι» σε καλό σουτ του Σωτηρίου στο 57′, ενώ στο 80′ ο Χριστοφή σημάδεψε το δοκάρι.