Έκλεισε μέχρι νεωτέρας το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Έκλεισε μέχρι νεωτέρας το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Κάλιο αργά παρά ποτέ. Παρόλο που από το βράδυ του Σαββάτου ήταν σε λειτουργία ένας παιδικός χώρος χωρίς τις απαραίτητες άδειες και ελέγχους, μόλις σήμερα το βράδυ οι αρμόδιες αρχές (Αστυνομία) προέβησαν στο κλείσιμο του.

Όλο αυτό το διάστημα τα παιδιά που επισκέπτονταν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό διέτρεχαν μεγάλο κίνδυνο αφού βάση νομοθεσίας αλλά και διεθνών κανονισμών ασφαλείας κανένας χώρος δεν τίθεται σε λειτουργία προτού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και δοθούν τα κατάλληλα πιστοποιητικά. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δημόσιο χώρο υπό την αιγίδα και το συντονισμό του Δήμου Πάφου.


Υπενθυμίζουμε και την επιστολή του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού του Δήμου από το Σάββατο το απόγευμα (10/12) που απαιτούσε το κλείσιμο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού μέχρι και την αποπεράτωση όλων των ελέγχων,

Δυστυχώς η βιασύνη του απερχόμενου Δημάρχου να χρησιμοποιήσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στην προεκλογική του καμπάνια, τον οδήγησαν σε βεβιασμένες και λάθος αποφάσεις. Ευτυχώς που δεν υπήρξε το οποιοδήποτε ατύχημα και το μόνο που πληγώθηκε στο τέλος της ημέρας ήταν το γόητρο του Δήμου Πάφου και η εικόνα του απερχόμενου Δημάρχου.

Πάλι καλά να λέμε…