Αναγκαστική προσγείωση τετρακινητήριου αεροσκάφους της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο Πάφου

Αναγκαστική προσγείωση τετρακινητήριου αεροσκάφους της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας στο αεροδρόμιο Πάφου

Συναγερμός σήμανε στον αερολιμένα της Πάφου


μετά το σήμα που δέχτηκε ο Πύργος ελέγχου για μηχανικό πρόβλημα σε τετρακινητήριο αεροσκάφος της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας με 7μελες πλήρωμα και για άδεια αναγκαστικής προσγείωσης.

Συγκεκριμένα τετρακινητήριο αεροσκάφος της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας με 7μελες πλήρωμα που ερχόταν από το Πρίντεζι της Ιταλίας με κατεύθυνση το Ακρωτήρι και ενώ βρισκόταν σε πτήση πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Πάφου μετά το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στην μηχανή προσεγγίζοντας της Κυπριακές Ακτές.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε έβγαζε καπνούς ωστόσο όλα μέλη του πληρώματος μετά την αναγκαστική προσγείωση του τετρακινητήριου αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν είναι καλά στην υγείας τους.

Στον αερολιμένα Πάφου λήφθηκαν όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται σε παρόμοιες περιπτώσεις έκτακτων προσγειώσεων , χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβουν.

Το 7μελές πλήρωμα των Βρετανικών βάσεων θα μεταφερθεί στις Βρετανικές Βάσεις ενώ τεχνικοί μηχανικοί της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας αναμένονται αύριο στο αεροδρόμιο Πάφου για την επιδιόρθωση της βλάβης.