Αντρέας Σιήκκης: Η κατασκευή του Πάρκου Γλυπτικής αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση αδυναμίας του κ. Παυλίδη

Αντρέας Σιήκκης: Η κατασκευή του Πάρκου Γλυπτικής αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση αδυναμίας του κ. Παυλίδη

Η περίπτωση κατασκευής του Πάρκου Γλυπτικής στον χώρο που καταλάμβανε το παλιό κοινοτικό στάδιο Γεροσκήπου, αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση αδυναμίας, αλλά και ανικανότητας του απερχόμενου Δημάρχου Μιχάλη Παυλίδη να υλοποιήσει ακόμα και ένα μικρό έργο.

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα σχέδια του συγκεκριμένου πάρκου ανατέθηκαν σε αρχιτεκτονικό γραφείο χωρίς προσφορές (και δεν είναι μόνο γι’ αυτό το έργο). Υποσχέθηκε στους δημότες Γεροσκήπου ότι θα το παραδώσει τον Μάιο του 2013. Κατεδάφισε το περιτοίχισμα του γηπέδου από τις πρώτες μέρες της θητείας του και ξεκίνησε ουσιαστικά τις εργασίες το 2015! Από τότε παρακολουθούμε ένα απίστευτο «ράβε-ξήλωνε», που προκαλεί και τις αντιδράσεις δημοτών, αφού βλέπουν συνέχεια να γίνονται αλλαγές τόσο στον σχεδιασμό του πάρκου όσο και του χώρου στάθμευσης. Ας σημειωθεί επίσης ότι ο προϋπολογισμός του έργου αυτού κάθε χρόνο άλλαζε, για να φτάσει τώρα τις 360 χιλιάδες ευρώ.


Μόνο θλίψη προκαλεί στους δημότες η αγωνιώδης προσπάθεια του απερχόμενου Δημάρχου να προχωρήσει με ταχύ ρυθμό τις εργασίες διαμόρφωσης του έργου (με τα κατασκευαστικά λάθη να είναι στην ημερήσια διάταξη) για να μην αποτελεί τον μόνο Δήμαρχο στην ιστορία της Γεροσκήπου που δεν ολοκλήρωσε κανένα έργο κατά τη διάρκεια μιας πενταετούς θητείας!