ΑΠΟΠ: Νίκη με ανατροπή απέναντι στον Άτλαντα και πρόκριση στον τελικό!

ΑΠΟΠ: Νίκη με ανατροπή απέναντι στον Άτλαντα και πρόκριση στον τελικό!

Στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκυριακο η ομάδα του Α.Π.Ο.Π έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει αυτό που επιθυμούσε.

Ποιο αναλυτικά:

U14 ΑΝΔΡΕΣ

Ξεκινώντας από τους αγώνες του Σαββάτου, στη κλειστή αίθουσα του Α’ Λυκείου Πάφου η ομάδα των παμπαίδων αντιμετώπισε την ομάδα του Κεραυνού για την Β φάση της επίλεκτης κατηγόριας του πρωταθλήματος.


Ο Α.Π.Ο.Π πάλεψε μέχρι το τέλος και κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 59-56 σε έναν αγώνα για γερά νεύρα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Α.Π.Ο.Π vs ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΟΒΟΛΟΥ: 59-56

(ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 3, ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 20, ΧΡΙΣΤΟΦΗ, ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 11, ΣΑΡΙΚΑΣ 2, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 15, ΜΙΧΑΗΛ 3(1), ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 1, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 4.


U14 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Στην Τεχνική σχολή Πάφου η ομάδα των παγκορασίδων στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Άτλαντα έκανε το καθήκον της και με την βοήθεια της αρχηγού Δήμητρας Παπαλλά, η οποία πέτυχε 19 πόντους, κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος με σκορ 24-29 και να προκριθεί στον τελικό του περιφερειακού πρωταθλήματος εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα ΝBA B.C Λευκωσίας.

ΑΤΛΑΝΤΑΣ vs Α.Π.Ο.Π 24-29

(ΒΕΛΙΚΑ): ΠΑΠΑΛΛΑ 19, ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ, ΟΝΗΣΙΦΟΡΟΥ, ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ, ΑΝΔΡΕΟΥ, ΗΛΙΑ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ 1, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ρ. 2, ΤΣΟΥΚΑΛΙΔΟΥ 1. ΑΛ ΔΖΑΜΑΛ 6.

Τέλος την Κυριακή η ομάδα κάτω των 12 χρονών αντιμετώπισε στην Πάφο την αντίστοιχη της Ανόρθωσης.

Σε αυτή την ηλικιακή κατηγόρια δεν αναγράφεται το σκορ σύμφωνα με τον κανονισμό της Κ.Ο.Κ