Δικάζονται σήμερα οι δύο υποθέσεις που σόκαραν την κοινή γνώμη

Δικάζονται σήμερα οι δύο υποθέσεις που σόκαραν την κοινή γνώμη

Eνώπιον του Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει κεκλεισμένων των θυρών, προσάγεται εκ νέου σήμερα ο 36χρονος που κατηγορείται για τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης ανήλικης στην Πάφο.

Η καταγγελία για την παρενόχληση της εξάχρονης, έγινε από τη μητέρα της ανήλικης τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με την υπόθεση που παρουσίασε στο Κακουργιοδικείο η Αστυνομία, η μητέρα της εξάχρονης έπαιρνε το παιδάκι σε συγκεκριμένα γυναίκα τα πρωινά να την προσέχει, όταν αυτή πήγαινε στην εργασία της.


Στις 13 Οκτωβρίου,βάσει των ερευνών της Αστυνομίας, η γυναίκα αυτή πήγε επίσκεψη σε φιλικό της σπίτι, παίρνοντας και το κοριτσάκι που είχε υπό τη φύλαξη της μαζί της.

Όπως ανέφερε το παιδάκι εκ των υστέρων στη μητέρα του, τη μέρα εκείνη ο γιος της γυναίκας που επισκέφθηκαν με τη νταντά της, που είναι ο 36χρονος ύποπτος, φέρεται να την απομόνωσε σε κάποιο μέρος του σπιτιού και να προέβη σε άσεμνες χειρονομίες στο κορμί της.

Μετά τη σύλληψη του υπόπτου, αυτός ανακρινόμενος παραδέχθηκε την τέλεση του αδικήματος και η υπόθεση καταχωρήθηκε για εκδίκαση στο Κακουργιοδικείο.

Σήμερα επίσης, θα συνεχισθεί στο Κακουργιοδικείο Πάφου η δίκη του 45χρονου ελλαδίτη υπάλληλου εστιατορίου στην Πάφο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό 35χρονης συναδέλφου του βάσει καταγγελίας της ίδιας στην Αστυνομία.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, μετά από σχετική καταγγελία της 35χρονης, επίσης ελλαδίτισσας, που εργάζεται στο ίδιο εστιατόριο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα κατήγγειλε ότι έχει υποστεί βιασμό από τον 45χρονο συνάδελφό της στις τουαλέτες του εστιατορίου όπου εργάζονται τα δύο πρόσωπα.

Ο 45χρονος αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση. Παραδέχεται ότι σε κάποια στιγμή βρέθηκε όντως στις τουαλέτες του εστιατορίου που εργάζονται, την ώρα που εκεί ήταν και η παραπονούμενη, αλλά αρνείται ότι τη βίασε ή την κακοποίησε.

Η 35χρονη είναι διαζευγμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας τριών και πέντε ετών.Τόσο η 35χρονη όσο και ο 45χρονος, κατάγονται από την Ελλάδα και κατοικούν στη Πάφο.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου