Ατραξιόν για νεόνυμφους το πλοίο της Πέγειας

Ατραξιόν για νεόνυμφους το πλοίο της Πέγειας

Πρόκειται, ενδεχομένως, για το πιο… περιζήτητο προσαραγμένο πλοίο των ευρωπαϊκών θαλασσών! Ο λόγος για το «Edro ΙΙ», σημαίας Σιέρα Λεόνε, που εδώ και χρόνια ξέμεινε στα αβαθή της Πέγειας.

Έχοντας δημιουργήσει ένα όμορφο σύνολο με την ούτως ή άλλως πανέμορφη περιοχή παρά τις Θαλασσινές Σπηλιές, το σκάφος αυτό αποτελεί πλέον περιζήτητο ντεκόρ τέλεσης πολιτικών γάμων από ζευγάρια που προγραμματίζουν την τελετή στην Πέγεια και αυτή τη χρονιά.


Άτομα από κάθε χώρα της Ευρώπης, κυρίως τη Βρετανία, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, «βομβαρδίζουν» τον Δήμο Πέγειας με αιτήματα τέλεσης των πολιτικών τους γάμων στο εν λόγω σημείο, και για το 2017, συντείνοντας στο να μετατραπεί το πλοίο και η περιοχή της προσάραξης σε υπ’ αριθμόν ένα σκηνικό για την Πέγεια, μαζί με τη φημισμένη Βρύση των Πεγειώτισσων.

Οι αρμόδιοι στον Δήμο Πέγειας αναγνωρίζουν πως ο νέος χώρος διαθέτει πανοραμική θέα, που θεωρείται από τα κορυφαία σε ομορφιά τοπία της Κύπρου, γεγονός που συνέτεινε στην εμπορική αξιοποίησή του συνεπεία της προσάραξης του «Edro II». Επιβεβαίωσαν επίσης πως παρατηρείται μια ολοένα και αυξητική τάση τέλεσης πολιτικών γάμων από ζευγάρια που ζητούν το συγκεκριμένο ντεκόρ για την τέλεση των γάμων τους.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου