Εθελοντικά εργάζονται μέλη της αστυνομικής δύναμης Πάφου για την σύλληψη τσαντάκηδων

Εθελοντικά εργάζονται μέλη της αστυνομικής δύναμης Πάφου για την σύλληψη τσαντάκηδων

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομικής δύναμης Κύπρου Ανδρέας Αγγελίδης


ανέφερε πως από πλευράς της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου παρατηρείται μια ευαισθητοποίηση στο θέμα του εθελοντισμού από μέλη της αστυνομίας Πάφου, στο να εργαστούν αφιλοκερδώς, με στόχο να βοηθηθεί το έργο της αστυνομίας.

Ο κ Αγγελίδης ανέφερε πως έχοντας υπόψη ότι πρέπει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών και στην περίπτωση η ασφάλεια των τουριστών που βρίσκονται στην Πάφο, θα πρέπει να επιδειχθεί ευαισθητοποίηση και να αποτελεί θέμα προτεραιότητας για την αστυνομία.

Ο κ Αγγελίδης έστειλε επίσης το μήνυμα προς τους πολίτες να συνεργάζονται με την αστυνομία και ότι όταν γνωρίζουν οτιδήποτε να στηρίζουν το έργο της δύναμης.

Επεσήμανε επίσης πως στην περιοχή της Τσάδας οι περιπολίες έχουν εντατικοποιηθεί κατά την διάρκεια της νύχτας και εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει αποτέλεσμα.

Κάλεσε επίσης τους ιδιοκτήτες των σπιτιών να λαμβάνουν τα δικά τους μέτρα και να ελέγχουν τις κατοικίες τους όταν απουσιάζουν. Ο κ Αγγελίδης είπε τέλος πως η αστυνομία θα σταθεί δίπλα στους πολίτες, και θα συνεχίσει να τους συμβουλεύει πολίτες για θέματα διαρρήξεων των κλοπών είτε για κλοπές από πρόσωπα είτε για το διαδίκτυο.