Εύκολη νίκη για τις γυναίκες του ΑΠΟΠ!

Εύκολη νίκη για τις γυναίκες του ΑΠΟΠ!

Η ομάδα Γυναικών του Α.Π.Ο.Π. δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον ΖΗΝΩΝΑ και επιβλήθηκε με σκορ 43-76, σημειώνοντας την 4η της νίκη σε 5 αγώνες, στο πρωτάθλημα Γυναικών Α΄ κατηγορίας.


ΑΠΟΠ (Καραπίττης): Σάββα 10, Β. Ευσταθίου, Μαριάνοβιτς 22, Μ. Ευσταθίου 11, Όστοϊτς 15, Αγαπίου 17, Χρίστου , Παπαϊωάννου 1.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ

Η ομάδα Γυναικών του Α.Π.Ο.Π θα αντιμετωπίσει αυτή την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου (11:30) , στo κλειστό γήπεδο του Α΄ Λυκείου Πάφου την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ και χρειάζεται τη νίκη για να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι νεαρές καλαθοσφαιρίστριες του Α.Π.Ο.Π. έδειξαν πως έχουν την δυναμική να πάρουν το ντέρμπι και να πετύχουν τη μεγάλη νίκη. Όλοι στο γήπεδο για να υποστηρίξουμε την ομάδα της Πάφου!

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

-Νίκη για την ομάδα Κορασίδων του Α.Π.Ο.Π που χωρίς να συναντήσει αντίσταση επικράτησε με σκορ 37-64 της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, συνεχίζοντας έτσι την αήττητη πορεία της στο φετινό Πρωτάθλημα
-Νίκη και για την ομάδα Παίδων η οποία αντιμετώπισε στην Λεμεσό την ομάδα της ΑΕΛ. Η ομάδα του Α.Π.Ο.Π. κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 30-46 και πέτυχε την 5η της νίκη σε 7 αναμετρήσεις.
-Ακόμη μια νίκη πέτυχε η ομάδα Παγκορασίδων του Α.Π.Ο.Π, η οποία κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη με σκορ 57-9 επί του ΖΗΝΩΝΑ και με 6 νίκες βρίσκεται αήττητη στην κορυφή του ομίλου της
-Η ομάδα Παμπαίδων πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επικράτησε στην Πάφο με σκορ 55-28 της MJ BASKET. Η ομάδα του Α.Π.Ο.Π ήταν ανώτερη του αντιπάλου και πέτυχε την 5η της νίκη σε 6 αναμετρήσεις.
-Η ομάδα Εφήβων του έχασε στο φινάλε από την ΑΕΛ με σκορ 42-52.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους μικρούς καλαθοσφαιριστές του Α.Π.Ο.Π.!

ΛΑΧΕΙΟ Α.Π.Ο.Π. – ΔΩΡΟ ENA ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (KIA PICANTO)
Κυκλοφόρησε το Λαχείο του Α.Π.Ο.Π. με μεγάλο δώρο ένα αυτοκίνητο ΚΙA PICANTO. Έχουν εκδοθεί μόνο 250 λαχεία και η κλήρωση θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου 2015.