Χωρίς “φρένα” οι ομάδες του ΑΠΟΠ!!!

Χωρίς “φρένα” οι ομάδες του ΑΠΟΠ!!!

H ομάδα Γυναικών του ΑΠΟΠ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ γυναικών Α΄ Κατηγορίας, αφού επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής εντός έδρας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ με σκορ 57-52.


Συγχαρητήρια στις νεαρές καλαθοσφαιρίστριες της Πάφου οι οποίες κατάφεραν μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα να πάρουν τη μεγάλη νίκη, αποδεικνύοντας έτσι ότι θα αποτελέσουν σίγουρα έναν σκληρό αντίπαλο για κάθε ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΠΟΠ (Καραπίττης): Σάββα 6 , Πέτρου 2, Β. Ευσταθίου 10, Μαριάνοβιτς 14, Μ. Ευσταθίου , Όστοϊτς 17, Αγαπίου 8 , Χρίστου , Παπαϊωάννου , Μακρή , Μασούρα.

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΔΡΩΝ

Ακόμη μια νίκη για την ομάδα Ανδρών του Α.Π.Ο.Π που μετά από αγώνα θρίλερ επικράτησε με σκορ 68-71 του ΑΣΤΕΡΑ, συνεχίζοντας έτσι την εκπληκτική της πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας.
Η ομάδα της Πάφου πέτυχε την 5η της νίκη σε 5 αναμετρήσεις και με το πέρας του πρώτου γύρου βρίσκεται αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας
ΑΠΟΠ (Κοσμίδης): Πολεμίτης 2 , Πέρδικος , Κόκκινος 2, Σταύρου 9, Kαραπίτης 26, Δημητρίου Α. 6 , Vetrenka 18 , Δημετρίου Α., Κουρίδης 8.