Μέτρα λαμβάνει η τροχαία για την ορκωμοσία

Μέτρα λαμβάνει η τροχαία για την ορκωμοσία

Πραγματοποιείται σήμερα στις 09:00 το πρωί η τελετή ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2015 Β ΕΣΣΟ στο ΚΕΝ Πάφου, στο στρατόπεδο Ευαγόρας Παλληκαρίδης και Χαράλαμπου Μούσκου.

Στην τελετή ορκωμοσίας αναμένεται να παρευρεθούν οι γονείς και συγγενείς των νεοσυλλέκτων, οι οποίοι σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας θα πρέπει να βρίσκονται στους χώρους τέλεσης της ορκωμοσίας τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη της .


Για διευκόλυνση του κοινού που θα παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας έχουν ληφθεί από το τμήμα τροχαίας της Επαρχίας Πάφου επιπρόσθετα μέτρα.

Η τροχαία Πάφου έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για διευκόλυνση του κοινού για την ομαλή διακίνηση της τροχαίας κίνησης.

Συγκεκριμένα θα μονοδρομηθεί τμήμα του δρόμου Αναρίτας – Νατάς από το ΚΕΝ μέχρι την είσοδο του χωριού Αναρίτα με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς Νατά κατά την άφιξη από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 09:00 και προς την Αναρίτα κατά την αποχώρηση από τις 10:00 το πρωί έως και τις 12:00 το μεσημέρι.

Η τροχαία Πάφου καλεί τους προερχόμενους από την Πάφο οδηγούς να μην κατευθυνθούν στο ΚΕΝ μέσω Τίμης -Αναρίτας αλλά μέσω της Αγίας Βαρβάρας.

Σημειώνεται ότι μετά την τελετή της ορκωμοσίας θα δοθεί 48ωρη άδεια στους νεοσύλλεκτους οπλίτες, η οποία θα λήξει στις 3 Αυγούστου.

Στις 3 Αυγούστου οι οπλίτες της 2015 Β’ ΕΣΣΟ θα πρέπει να παρουσιαστούν μέχρι τις 9.00 π.μ. στις Μονάδες που θα τους κοινοποιηθούν.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΘΝΕ)