Με πολλά χρυσά επέστρεφαν οι αθλητές του ΣΕΒΑΣ Κω από το Βαλκανικό  Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Με πολλά χρυσά επέστρεφαν οι αθλητές του ΣΕΒΑΣ Κω από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Με την συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών υψηλού επιπέδου πετυχαίνοντας σημαντικές επιδόσεις σε όλα τα αγωνίσματα διεξήχθη στις 21 και στις 22 Φεβρουαρίου το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του ΔΣ ΣΕΒΑΣ ΚΩ Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ».

Οι διοργανωτές – όπως αναφέρεται – έδωσαν δείγμα γραφής σε όλες τις μορφές των αγώνων. Παράλληλα διεξήχθη και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών των εν ενεργεία αθλητών.


Οι αθλητές και αθλήτριες του ΣΕΒΑΣ Κω « Ο Φειδιππίδης » που στελέχωσαν την Εθνική Ομάδα Στίβου , πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις τιμώντας το Ελληνικό Εθνόσημο

Ο Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ Μ85 εξασφάλισε χρυσά μετάλλια στα 60 μέτρα, στα 200 μέτρα, στα 400 μέτρα και στα 800 μέτρα. Η Μάγδα Ροΐλίδου W65 εφασφάλισε χρυσό στη σφαιροβολία, ο Ιμπραήμ Φαναρτζής Μ40 στο χρυσό στη σφαιροβολία, ο Δημήτριος Πικιώνης Μ55 ασημένιο στο μήκος, χάλκινο στο τριπλούν, χάλκινο στα 60μέτρα με εμπόδια και τέταρτο στο άλμα εις ύψος.

Επίσης, προστίθεται στην ανακοίνωση, ο Στέργιος Χατζηστέργου Μ45 εξασφάλισε χάλκινο μετάλλιο στα 400μέτρα και κατέλαβε την 7η θέση στα 200 μέτρα.

Οι επιτυχίες όλων των αθλητών του συλλόγου καταλήγει η ανακοίνωση , αφιερώνονται στον αρχηγό της αποστολής υπεύθυνο του τομέα αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Αθανάσιο Σταματάκη και στον συναθλητή τους Νικόλαο Χατζηνικολάου που εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν την ημέρα αναχώρησής τους από Κω για Κωνσταντινούπολη ακυρώθηκε το ταξίδι τους.

SEBAS_KO_1