Μύρισε καλοκαιράκι στην Κάτω Πάφο

Μύρισε καλοκαιράκι στην Κάτω Πάφο

Από τις 13 Ιουνίου η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο κλείνει για τα τροχοφόρα οχήματα κατά τις νυχτερινές ώρες.

Όπως κάθε καλοκαιρινή περίοδο τα χρόνια από την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, το μέρος του μόλου της Κάτω Πάφου από το λιμανάκι μέχρι και τα Δημοτικά Μπάνια θα κλείνει τα βράδια, ώστε οι χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής να μπορούν να απολαμβάνουν τη φυσική καλλονή του τοπίου, τις βόλτες και το ποτό ή το φαγητό τους χωρίς την ενοχλητική και επικίνδυνη παρουσία των τροχοφόρων.


Σχετική απόφαση έλαβε η ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου. Σύμφωνα με δηλώσεις στον «Φ» του δημοτικού συμβούλου του ΔΗΣΥ Πάμπου Χατζηζηνοβίου, βάσει της απόφασης το πεζοδρομοποιημένο τμήμα της παραλιακής λεωφόρου θα λειτουργήσει φέτος τυπικά από τις 21 Ιουνίου μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου, δηλαδή στις 30 Σεπτεμβρίου.

Επί της ουσίας όμως, εξήγησε, η πεζοδρομοποίηση θα αρχίσει από τις 13 τρέχοντος, λόγω της γιορτής του Κατακλυσμού και της ούτως ή άλλως απαγόρευσης της κίνησης τροχοφόρων διαρκούντος του πανηγυριού.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου