ΟΙΝΟΥ ΤΕΧΝΗ {Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ}

ΟΙΝΟΥ ΤΕΧΝΗ {Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ}

Ο Κήπος των Γεύσεων περιλαμβάνει τη γαστρονομία και τον οίνο ως βασικά στοιχεία του επίσημου προγράμματος της ΠΠΕ Πάφος2017, που αναδεικνύονται μέσα από σειρά εκδηλώσεων και δράσεων σε διάφορους χώρους της Πάφου.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχει η Δημοτική Ορχήστρα Ξύλινα, Χάλκινα, Πνευστά, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Ευαγγέλου σε ένα πρόγραμμα Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη και Διονύση Σαββόπουλου.


Τεχνητός ‘Υφαλος Γεροσκήπου, 11:00
☞ Πόντιση Κυπριακών Κρασιών
Η πόντιση ( βύθιση) φιαλών κυπριακού κρασιού θα πραγματοποιηθεί στον τεχνητό ύφαλο στη Γεροσκήπου, με σκοπό την ανέλκυση τους στην τελετή για την έναρξη των εκδηλώσεων της Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος2017, τον Ιανουάριο του 2017.
*Δωρεάν μεταφορά από το Λιμανάκι για τους ενδιαφερόμενους. Για κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του Οργανισμού ( 26 932017 ή στο [email protected]) μέχρι την Πέμπτη 12/11/15

Οθωμανικά Λουτρά της Πάφου, 18:00
☞ Έκθεση Βαρελιών και Γευσιγνωσία Κρασιών
Δεκατρία δρύινα βαρέλια μετατρέπονται σε έργα τέχνης από φοιτητές Σχολών Αρχιτεκτονικής και Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.
Γευσιγνωσία κρασιών της Πάφου: γνωριμία με τον αμπελώνα της Πάφου μέσα από αντιπροσωπευτικά κρασιά που φέρουν την ταυτότητα του τόπου.