Πλήρης επιβεβαίωση των πληροφοριών της ιστοσελίδας μας!

Πλήρης επιβεβαίωση των πληροφοριών της ιστοσελίδας μας!

Όπως σας είχε πληροφορήσει από χθες το Πάφος24 (Φήμες λένε για συνεργασία ΑΠΟΠ – Παναθηναϊκού !!!)

Ο ΑΠΟΠ ανακοινώνει επίσημα πως στις 21 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί ένας φιλικός αγώνας ιστορικής σημασίας. Την περίοδο 18-21 Μαρτίου η ομάδα U14 του ΑΠΟΠ θα μεταβεί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο κλειστό “Τάφος του Ινδού”.


Παιδιά από την Ακαδημία μας, γεννημένα το 2001-2002-2003, θα ζήσουν μια εμπειρία ζωής, καθώς θα αγωνιστούν απέναντι σε μια από της κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, θα παρακολουθήσουν έναν αγώνα Euroleage, το σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν πλάι στα μεγάλα αστέρια του 6 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού.

Είναι μια, πραγματικά τεράστια και συγκινητική στιγμή για την Κυπριακή Καλαθόσφαιρα και όλοι εδώ στον ΑΠΟΠ δηλώνουμε περήφανοι που γράφουμε αυτή τη χρυσή σελίδα στην ιστορία του Παφιακού Μπάσκετ.
Δυστυχώς τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα, αλλά ο ΑΠΟΠ άδραξε την ευκαιρία όταν παρουσιάστηκε, καθώς σαν ομάδα έχουμε πάντα μάθει να κυνηγάμε το κορυφαίο, το κάτι διαφορετικό και να προσφέρουμε στα μέλη μας ό,τι καλύτερο.

Από σήμερα όλοι οι συμπολίτες μας θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι που εκπροσωπούνται από τον ΑΠΟΠ Πάφου. Δεσμευόμαστε ότι, πάντα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο και δοθείσας της ευκαιρίας θα επαναληφθούν και άλλες, ανάλογες κινήσεις στο μέλλον.

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά θα ήταν δυνατό χωρίς τη μεγάλη βοήθεια και ενίσχυση από τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας. Εκ μέρους του ΑΠΟΠ και όλων των φίλων της καλαθόσφαιρας στην Πάφο, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους 2 μεγάλους χορηγούς μας
-H.AJAMI LTD
-KPMG
και τους υποστηρικτές
-VINTAGE Espresso Bar
-Paphos Podiatry Clinic – Christiana Kallona

Π̲Ρ̲Ο̲Γ̲Ρ̲Α̲Μ̲Μ̲Α̲ ̲Δ̲Ι̲Α̲Μ̲Ο̲Ν̲Η̲Σ̲ ̲Σ̲Τ̲Η̲Ν̲ ̲Α̲Θ̲Η̲Ν̲Α̲
Τ̲ε̲τ̲.̲ ̲1̲8̲/̲3̲ – Άφιξη στην Αθήνα και παρακολούθηση του αγώνα Νέων(U22) του Παναθηναϊκού
Π̲ε̲μ̲.̲ ̲1̲9̲/̲3̲ – Ξενάγηση στην Αθήνα
Π̲α̲ρ̲.̲ ̲2̲0̲/̲3̲ – Παρακολούθηση του αγώνα Euroleague Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης
Σ̲α̲β̲.̲ ̲2̲1̲/̲3̲ – Φιλική Αναμέτρηση ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΠ