Σεμινάριο του ΕΒΕ Πάφου για τους τρόπους επιδοτήσεων και επιχορηγήσεων που παρέχονται για υποστήριξη

Σεμινάριο με θέμα «Κάνοντας τη πρόσβαση στη χρηματοδότηση ευκολότερη για τις Κυπριακές ΜΜΕ,


Οργανισμούς και Φορείς» (Ευρωπαϊκά Προγράμματα 2014 – 2020) διοργανώθηκε από το Ε.Β.Ε Πάφου σε συνεργασία σε συνεργασία με το Γραφείο Προγραμματισμού, το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας και το ΚΕΒΕ.

Το πρόγραμμα , σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έγινε στην εκπαιδευτική αίθουσα του Επιμελητηρίου Πάφου και το παρουσίασαν ο κ. Άδωνις Κωνσταντινίδης Ανώτερος Λειτουργός του Γραφείου Προγραμματισμού, ο κ. Μαρίνος Πορτοκαλίδης και κα. Νέδη Καφφά Επιστημονικοί Λειτουργοί του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας και η κα. Στάλω Δημοσθένους Ανώτερη Λειτουργός του ΚΕΒΕ.

Ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου, κ. Κενδέας Ζαμπυρίνης, ανέφερε πως μέσω του προγράμματος οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις ευκαιρίες και τους τρόπους επιδοτήσεων και επιχορηγήσεων που παρέχονται για υποστήριξη, ανάπτυξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας, μέσω των προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από τα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα πλαίσια της νέας Προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020 και συμβάλουν στην αναβάθμιση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων, των οργανισμών και άλλων φορέων.

Τέλος ευχαρίστησε την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού για την τεράστια συμβολή της σε θέματα κατάρτισης και ανάπτυξης της οικονομίας, καθώς και τους αξιωματούχους του Γραφείου Προγραμματισμού, του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας και του ΚΕΒΕ για την συμβολή τους στην οργάνωση του σεμιναρίου.