Στην Εντατική 29χρονη οδηγός μετά από ατύχημα λόγω υπερβολικής ταχύτητας

Στην Εντατική 29χρονη οδηγός μετά από ατύχημα λόγω υπερβολικής ταχύτητας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου Πάφου 29χρονη από τη Χλώρακα, μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στις δύο τα ξημερώματα. Βάσει των πρώτων εξετάσεων της Τροχαίας Πάφου, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της Τροχαίας, Ζήνωνας Ψαθίτης, το νέο σοβαρό περιστατικό οφείλεται πρωτίστως σε υπερβολική ταχύτητα, ενώ η οδηγός του οχήματος δεν έφερε ούτε τη ζώνη ασφαλείας.

Το ατύχημα συνέβη στο δρόμο Κισσόνεργας-Χλώρακας, εντός της Λέμπας. Σε ένα σημείο του δρόμου με απότομη στροφή, το όχημα που οδηγούσε η 29χρονη ξέφυγε από την πορεία του και αφού χτύπησε σε πινακίδα ανατράπηκε στο οδόστρωμα και κατέληξε στο χαντάκι στο πλάι του δρόμου. Η οδηγός λόγω του ότι δεν έφερε τη ζώνη βγήκε από το όχημα και εκτινάχθηκε σε μεγάλη απόσταση από αυτό, μέσα σε χωράφι.


Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολύ σοβαρά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της. Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν συγκεκριμένα ότι η 29χρονη υπέστη πολλαπλά κατάγματα, συνθλιπτικό κάταγμα σπονδύλου και θλάση εγκεφάλου και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην εντατική. Η κατάσταση της θεωρείται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου