Συνάντηση Αστ. Διευθυντή με το Κόμμα για τα Ζώα

Το φαινόμενο των δηλητηριάσεων ζώων θα βρίσκεται στο επίκεντρο συνάντησης που θα έχει το μεσημέρι της Παρασκευής το Κόμμα για τα Ζώα με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Επαρχίας Πάφου.

«Το φαινόμενο των δηλητηριάσεων έχει φθάσει σε σοβαρή ανησυχητική κατάσταση και για τον λόγο αυτό το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου πραγματοποιεί αυτή την συνάντηση με την αστυνομία για να διαπιστωθεί κατά πόσο η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές λαμβάνουν τα οποιαδήποτε μέτρα για την αναχαίτιση του φαινομένου αυτού», αναφέρει ανακοίνωση του το κόμμα.


Το κόμμα επικαλείται στοιχεία και μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίας τον Απρίλιο και Μάϊο του τρέχοντος έτους «15 συνολικά σκυλιά πέθαναν με τον χειρότερο και βασανιστικό αυτό τρόπο».

Στη συνάντηση θα συζητηθούν επίσης ο πυροβολισμός μικρού σκύλου εντός του αεροδρομίου Πάφου, το γδάρσιμο ζωντανού γάτου και την ανάρτηση του σε ιστό σημαίας, η φωτογράφιση του πελεκάνου με φωτομοντέλο στην Κάτω Πάφο, η διατήρηση και διαφήμιση οικόσιτων ζώων έξω από μπυραρία στην Κάτω Πάφο και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι έρευνες των 15 και πλέον καταγγελιών για δηλητηριάσεις σκύλων.

(ΚΥΠΕ/ΓΣΑ/ΜΑΝ)