Συνάντηση Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου με τον Πρόεδρο της Βουλής

Συνάντηση Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου με τον Πρόεδρο της Βουλής

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Ομήρου είχε στις 22 Μαΐου 2015, στο Δημοτικό Μέγαρο Γεροσκήπου, το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής τη συμβολή του για την προώθηση ώριμων έργων του Δήμου. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε η επίσπευση των διαδικασιών για την έναρξη του Συνδετήριου Δρόμου Οικιστικής – Τουριστικής Περιοχής, έργο του οποίο είναι στους προϋπολογισμούς του Κράτους για το τρέχον έτος, έγινε ενημέρωση για τις εξελίξεις σε σχέση με την κατασκευή του Κέντρου Υγείας, τέθηκε η υλοποίηση της β’ φάσης της ακτομηχανικής μελέτης, η οποία προβλέπει την κατασκευή έξι κυματοθραυστών εντός του 2016, έγινε αναφορά για την έγκριση που αναμένει ο Δήμος από το Κράτος για να προχωρήσει σε έργα υποδομής για την εξυπηρέτηση λουομένων στην παραλία Γεροσκήπου, υποβλήθηκε αίτημα για την υλοποίηση της μελέτης διαμόρφωσης του χερσαίου χώρου έμπροσθεν των ξενοδοχειακών μονάδων Γεροσκήπου, καθώς και για την κατασκευή κυκλοφοριακού κόμβου στη συμβολή της Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ με την οδό Ιπποκράτους, που αποτελεί μέρος της Β’ φάσης του έργου βελτίωσης της κεντρικής οδού του Δήμου.


Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου και υπεσχέθη κάθε δυνατή στήριξη στην προώθηση των θεμάτων που απασχολούν την τοπική αρχή Γεροσκήπου.