Συνάντηση Σ. Βέργα με  Πρόεδρο του Πάφος 2017 και Γερμανούς εμπειρογνώμονες

Συνάντηση Σ. Βέργα με Πρόεδρο του Πάφος 2017 και Γερμανούς εμπειρογνώμονες

Την στήριξη της κυβέρνησης αναμένει τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο του Πάφος 2017


όσο και ο δήμος Πάφου ώστε να μπορέσει να γίνει ετοιμασία του προγράμματος για το 2014 αλλά και η περαιτέρω στελέχωση του Οργανισμού. Αυτό ανέφερε ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας μετά την συνάντηση του που είχε στο δημοτικό μέγαρο σήμερα με τον Πρόεδρο του Οργανισμού του Πάφος 2017 Χρίστο Πατσαλίδη και τους Γερμανούς εμπειρογνώμονες .

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συνέχισε ο κ Βέργας, του έγινε ενημέρωση για την αυριανή συνεδρία της επιτροπής των μετόχων και πρόσθεσε πως το θέμα της οικονομικής χορηγίας από πλευράς της κυβέρνησης για το 2013 , είναι ένα θέμα που απασχολεί τόσο το ΔΣ του Οργανισμού, όσο και τους μετόχους.

Ο δήμαρχος Πάφου σημείωσε επίσης πως πέραν τούτου την ερχόμενη εβδομάδα στις 16 Οκτωβρίου , θα μεταβεί ο πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού του Πάφος 2017 στις Βρυξέλλες για να περάσει από τον έλεγχο της επιτροπής επιλογής για τις μέχρι τώρα δραστηριότητες του Οργανισμού.

Ο κ Βέργας παραδέχτηκε πως το ΔΣ του Πάφος 2017 είναι καλά προετοιμασμένο, και εκτίμησε πως δεν θα παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Επεσήμανε ακόμη, πως η συνεχή συνεργασία του Δήμου Πάφου με τον Οργανισμό του Πάφος 2017 θα συνεχιστεί με την σύσταση δύο κοινών επιτροπών εργασίας τη καλλιτεχνική επιτροπή και την τεχνική επιτροπή . Η μία πρόσθεσε, θα είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα εκδηλώσεων μέχρι το 2017 και η άλλη για τα έργα πολιτιστικής υποδομής που περιλαμβάνονται στο BIDBOOK. Θα ξεκινήσουμε κατέληξε, να τα ωριμάζουμε, για να εξεύρουμε και τα κονδύλια με τα οποία θα μπορούμε να τα εκτελέσουμε.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/