Συνεχίζονται οι εσπευσμένες παραλαβές των έργων (PHOTOS)

Συνεχίζονται οι εσπευσμένες παραλαβές των έργων (PHOTOS)

Παρ όλη τη κατακραυγή των τελευταίων ημερών για την απαράδεκτη υπόθεση με το άνοιγμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού εντός εργοταξίου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός κοριτσιού, ο κ. Φαίδωνας συνεχίζει την ίδια τακτική ανακοινώνοντας παραδόσεις επιπρόσθετων έργων.

Η πραγματικότητα όμως είναι σκληρή και φαίνεται ξεκάθαρα στις πιο κάτω φωτογραφίες.


Πριν μερικούς μήνες ο κ. Φαίδωνας είχε ανακοινώσει δημόσια πως παρέδωσε στην κυκλοφορία την οδό Θερμοπυλών. Στην πραγματικότητα όμως τα έργα στον εν λόγω δρόμο τελείωσαν και δόθηκε στην κυκλοφορία σχεδόν ένα μήνα μετά.

Την προηγούμενη εβδομάδα μας κάλεσε στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού βάζοντας σας φωτογραφία την πιο κάτω:

Ελάχιστες μέρες μετά και αφού πρώτα οι καταγγελίες γονιών έπεφταν βροχή, ο απερχόμενος Δήμαρχος υποχρεώθηκε να βάλει λουκέτο μέχρι νεωτέρας

closed_xorio2

 

Συνεχίζει ο κ. Φαίδωνας με νέα ανάρτηση του και ανακοινώνει παράδοση της πλατείας του Δημαρχείου με την εξής φωτογραφία:

kentriki_plateia_parados

Εκτός του ότι και από την ίδια την φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα πως τα έργα στην πλατεία δεν έχουν τελειώσει, οι πιο κάτω σημερινές φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν απλά:

platia_dimarxiou

platia_dimarxiou_2

Συνεχίζει ο κ. Φαίδωνας και ανακοινώνει πως σήμερα θα παραδοθεί η οδός Μακαρίου βάζοντας την πιο κάτω φωτογραφία:

Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι πολύ διαφορετική, προς απογοήτευση τόσων των καταστηματαρχών όσο και των καταναλωτών:

Η ανάπλαση του κέντρου δυστυχώς ΔΕΝ έχει ακόμα τελειώσει, ασχέτως του τι λέει ο κ. Φαίδωνας για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Και είναι λάθος να βάζει τους εργολάβους να παραδίδουν βεβιασμένα τα διάφορα κομμάτια του έργου γιατί αυτό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε λάθη και ατέλειες τις οποίες θα χρειαστεί να πληρώσουμε στο εγγύς μέλλον…