Τι απαντάνε Παλιούρας και Θεοχάρους για Μάνγκα

Τι απαντάνε Παλιούρας και Θεοχάρους για Μάνγκα

Στην “αντεπίθεση” η Πάφος FC στα συνεχή δημοσιεύματα που αναρτώνται το τελευταίο διάστημα σχετικά με την μεταγγραφή του Βραζιλιάνου Άλεφ Μάνγκα και τις δικαστικές του περιπέτειες:


Δηλώσεις του Πολύβιου Παλιούρα στο 24Sports:

«Το πρώτο που κοιτάμε είναι το αγωνιστικό κομμάτι και αν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να ανταπεξέλθει. Ας είμαστε ειλικρινής είναι ένα θέμα που διερευνάται. Θα το δούμε και εμείς υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας. Στην Κύπρο υπάρχουν κίτρινοι, κόκκινοι φάκελοι και δεν γίνονται τέτοιου είδους έρευνες. Αυτό είναι το σημαντικό η υπόθεση εκκρεμεί, κοιτάμε το αγωνιστικό κομμάτι εάν προκύψει το οτιδήποτε θα το δει η διοίκηση διεξοδικά. Εμείς παρέχουμε τις καλύτερες σύνηθες στους παίχτες μας και αν προκύψει κάτι θα το δει η διοίκηση».

Απάντηση του Χάρη Θεοχάρους σε ερώτηση στο Protathlima:

«Ο παίκτης ανήκει σε εμάς για τον επόμενο ένα χρόνο. Από εκεί και πέρα τι κάνει στην προσωπική του ζωή ή αν είναι υπόδικος είναι δικό του θέμα. Εμείς ασχολούμαστε με το ποδοσφαιρικό θέμα. Εδώ υπάρχει παίκτης που έχει καταδικαστεί. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με οποιαδήποτε ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες όποιος βγαίνει ασχολείται με την Πάφο. Τον καιρό που η Πάφος περνούσε πολύ δύσκολες πάλι ασχολείτο με τα του οίκου της. Παίκτης που αγωνίζεται σε ομάδα της Κύπρου, έχει υποπέσει σε 100 παραπτώματα και δεν είδα τις ίδιες ευαισθησίες. Τη στιγμή που δεν υπάρχει οτιδήποτε επίσημο, εννοείται ότι δεν θα τοποθετηθούμε. Από εκεί και πέρα αν προκύψει οτιδήποτε, τότε ναι θα ασχοληθούμε. Στα συμβόλαια υπάρχουν πρόνοιες. Και τα ποσά δεν ισχύουν. Δεν έχουμε δώσει ούτε και ένα δολάριο στην Κοριτίμπα».

Πηγές: 24sports.com.cy, protathlima.com