Το Ανοικτό Εργοστάσιο Πολιτισμού της ΠΠΕ Πάφος 2017 μεγαλώνει

Το Ανοικτό Εργοστάσιο Πολιτισμού της ΠΠΕ Πάφος 2017 μεγαλώνει

Τo Ανοικτό Εργοστάσιο Πολιτισμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης- ΠΑΦΟΣ2017 συνεχίζει να δίνει ζωή σε κάθε γωνιά της πόλης με μοναδικές πινελιές δημιουργικότητας, ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Αναστάζια Αναστασίου, Λειτουργός Επικοινωνίας και Marketing του Οργανισμού Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος2017.

Η κ. Αναστασίου είπε πως με μια μακρινή διαδρομή, η οποία εκκινά από το 2012, ο Οργανισμός Πάφος 2017 βαδίζει πλέον στην τελική ευθεία για τη μεγάλη αυτή γιορτή του πολιτισμού.


“Μια πανδαισία τεχνών και πολυάριθμων πολιτιστικών εκδηλώσεων” – όπως είπε- “ξυπνούν μέσα από εναλλακτικά παρασκήνια και καλούν ντόπιους και ξένους να συμμετάσχουν ενεργά στη συνέχεια αυτής της διαδρομής”. Αρχαιολογικοί χώροι, πλατείες, πάρκα και παραλίες της πόλης ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του πολιτιστικού κονσέρτου, δημιουργώντας ένα αυθεντικό χαρακτήρα για την πόλη.

“Μιας πόλης που επιθυμεί να γίνει ένα με τους δημότες και τους επισκέπτες που τη συγκροτούν, ακολουθώντας μια κοινή πολιτιστική διαδρομή”, συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε επίσης πως το Ανοικτό Εργοστάσιο Πολιτισμού εξαπλώνεται και μας καλωσορίζει σε όλη την Κύπρο με γοργούς ρυθμούς.

Με συνοδοιπόρους διάφορους οργανισμούς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα υποστηρικτών της Πάφου η ευρύτερη πόλη της Πάφου προετοιμάζεται ,είπε η κ. Αναστασίου, να υποδεχτεί την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017.

Επιπρόσθετα, ανέφερε πως το πολιτιστικό πρόγραμμα του Πάφος, εμπνευσμένο από τους μύθους και τη θρησκεία, προσκαλεί όλους τους ταξιδιώτες του κόσμου να ζήσουν τα στάδια του μέλλοντος του Ανοικτού Εργοστασίου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης-Πάφος 2017.

Ακολούθως η κ. Αναστασίου αναφέρθηκε και στο νέο φιλμάκι του Οργανισμού – Πάφος2017 που εξιστορεί – όπως είπε- τη μέχρι σήμερα διαδρομή του σε αυτό το link https://www.youtube.com/watch?v=ECYcq_3q5OY με τη μουσική των Monsieur Doumani οι οποίοι την έχουν παραχωρήσει δωρεάν.