Το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη στηρίζει το πρόεδρό της Γ. Σοφοκλέους

Το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη στηρίζει το πρόεδρό της Γ. Σοφοκλέους

Το τελευταίο διάστημα η λέσχη εθελοντών ΄΄Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ΄΄ και ιδιαίτερα ο πρόεδρος της, Γιώργος Σοφοκλέους


δέχτηκαν σκληρότατη κριτική, πίεση και πόλεμο από διαφόρους κακεντρεχείς κύκλους και είναι φανερό ό,τι ο κύριος στόχος αυτών των κύκλων είναι να πληγεί ο πρόεδρος της λέσχης ο οποίος είναι πολιτικό πρόσωπο και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος , αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη.

Ο πρόεδρος της λέσχης Γιώργος Σοφοκλέους με το γνωστό ήθος και την ανιδιοτελή προσφορά του στους συνανθρώπους μας, θέλοντας υπεράνω των πάντων το καλό των συμπολιτών μας που χρειάζονται την βοήθεια μας, συνεχίζει η ανακοίνωση, εκδήλωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου δηλώνοντας ταυτόχρονα ό,τι θα συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο χωρίς να διατηρεί οποιοδήποτε αξίωμα στην λέσχη προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το διοικητικό συμβούλιο της λέσχης, τα ιδρυτικά μέλη, οι εθελοντές και ο κόσμος που βοηθιέται από την λέσχη εκφράζουν την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη προς τον πρόεδρο της λέσχης. Τον καλούν επίσημα και δημόσια να κλείσει τα αυτιά του στις κακόπιστες κριτικές και να συνεχίσει το πολυδύαστο σχέδιο έργο του για το καλό των συμπολιτών μας οι οποίοι μας έχουν ιδιαίτερη ανάγκη.

Το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη καλούν επίσης ολόκληρη την επαρχία να στηρίξει έμπρακτα το έργο της Αλληλεγγύης, αφού η προσφορά της όπως είναι γνωστό επεκτείνεται σε ολόκληρη την επαρχία πέραν των δημοτικών ορίων του Δήμου Πάφου.

Με την ευκαιρία αυτή καλούν επίσης όλους τους συνεπαρχιώτες τους που έχουν οποιαδήποτε προβλήματα να απευθύνονται στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.