Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από το Δημοτικό Πεύκιου Γεωργιάδη

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από το Δημοτικό Πεύκιου Γεωργιάδη

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσέφεραν οι μαθητές και οι δάσκαλοι του ΙΒ’ Δημοτικού Σχολείου Πεύκιος Γεωργιάδης


στην Λέσχη Εθελοντών « Αλληλεγγύη» προς ενίσχυση των άπορων οικογενειών

 

Τον πόνο μικρών και μεγάλων προσπάθησαν να απαλύνουν η διεύθυνση , οι μαθητές και οι δάσκαλοι του ΙΒ Δημοτικού σχολείου Πεύκιος Γεωργιάδης προσφέροντας τρόφιμα στην Λέσχη Εθελοντών « Αλληλεγγύη» προς στήριξη των άπορων οικογενειών της Επαρχίας Πάφου. Ο Θεόδωρος Ζουρμπάνος Διευθυντής του ΙΒ’ Δημοτικού Σχολείου Πάφου μαζί με τα παιδιά , το κεντρικό μαθητικό συμβούλιο και μετά από απόφαση του διδασκαλικού συλλόγου αποφάσισαν να συμβάλουν στον εθελοντισμό στηρίζοντας τους συνανθρώπους τους.

 

Ο κ Ζουρμπάνος ανέφερε πως το Σχολείο συγκέντρωσε τρόφιμα είδη, ρουχισμού για να προσφερθούν σε οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε αυτού του είδους τις εκδηλώσεις εθελοντισμού πρόσθεσε ο διευθυντής του σχολείου δηλώνοντας πως πριν από τα Χριστούγεννα είχαν συγκεντρώσει οι μαθητές και το διδασκαλικό προσωπικό τρόφιμα ενώ η προσπάθεια θα επαναληφθεί και τις μέρες του Πάσχα.

 

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου οι μαθητές έχουν εμπεδώσει την προσφορά προς τον συνάνθρωπο την αγάπη και κυρίως έχουν ευαισθητοποιηθεί, όπως είπε

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Εθελοντικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη» Γιώργος Σοφοκλέους ανέφερε πως οι πολίτες της Πάφου έχει επιδείξει μεγάλη ευαισθησία και έχουν τρέξει συλλογικά και υπεύθυνα να βοηθήσουν τις άπορες οικογένειες.

 

Συνεχάρη επίσης με την σειρά του την διεύθυνση του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς δηλώνοντας πως με αυτό τον τρόπο κι την αρωγή θα μπορέσει να ανταπεξέλθει η Λέσχη Εθελοντών « Αλληλεγγύη».

 

Είναι μια προσπάθεια που αν όλοι μαζί ενωθούμε και συνεισφέρουμε θα απαλύνουμε το πρόβλημα που εντοπίζεται σήμερα, κατέληξε. Εξάλλου ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου παρέδωσε στην Λέσχη Εθελοντών « Αλληλεγγύη» επιταγή ύψους 1000 ευρώ προς ενίσχυση των άπορων οικογενειών.