Φιλία λέγεται μουσική από τον μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Αρτέμη

Φιλία λέγεται μουσική από τον μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Αρτέμη

Σε κύματα νοσταλγίας ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους η μουσική παράσταση που παρουσίασαν στο Μαρκίδειο Θέατρο


ο μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Αρτέμης και οι συνεργάτες του για φιλανθρωπικό σκοπό με τίτλο « Φιλία λέγεται μουσική» . Η συναυλία του Παφίτη καλλιτέχνη διοργανώθηκε από τη Φιλόπτωχο Αδερφότητα Πάφου για ενίσχυση του Κοινωνικού Δημοτικού Παντοπωλείου.

 

Ο Ανδρέας Αρτέμης με τους συνεργάτες του μουσικούς Σταύρο Παπαντωνίου, Χρυσόστομο Οικονόμου , Γκαλίνα Χρίστοβα, Κώστα Παναγιώτου και Γιώργο Σαξατέ και το Φωνητικό του Σύνολο ΗΧΩ αποτελούμενο από μαθητές του καθήλωσαν το μουσικόφιλο κοινό.

 

Ο σκοπός της συναυλίας ήταν ιερός αφού διοργανώθηκε στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο μας.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τις ποιοτικές δημιουργίες του μουσικοσυνθέτη που ερμηνεύτηκαν με μεγάλη ευαισθησία.

 

Η πρόεδρος της Φιλοπτώχου αδερφότητας Πάφου Κλαίρη Κισσονέργη στο πλαίσιο της ομιλίας της ανέφερε « η παράσταση του μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Αρτέμη με τους μαθητές του Φωνητικού Συνόλου « Ηχώ» τους συνεργάτες του μουσικούς και τις αφηγήτριες … μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε με ζήλο το φιλανθρωπικό σκοπό μας».

 

Τον ευχαριστούμε θερμά συνέχισε « που με την μουσική του θα μας ταξιδέψει σε κύματα νοσταλγίας, ποιητικής διάθεσης και Αγάπης». Η κ. Κισσονέργη πρόσθεσε επίσης πως τη συγκινεί η συμπαράσταση που δέχεται από τον κόσμο η Φιλόπτωχος Αδερφότητας Πάφου στο σκοπό που αθόρυβα και διακριτικά όπως είπε υπηρετεί, απαλύνοντας το πόνο πολλών συνανθρώπων μας με τη χαρά πάντοτε της προσφοράς.