Χρυσάνθου: “Κωφεύει η κυβερνητική μηχανή σε ότι έχει να κάνει με την Επαρχία Πάφου”

Χρυσάνθου: “Κωφεύει η κυβερνητική μηχανή σε ότι έχει να κάνει με την Επαρχία Πάφου”

Μετά από 14 μήνες, το σημείο του δρόμου Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς στο ύψος της κοινότητας Γιόλου, που είχε καταρρεύσει, εξακολουθεί να μην έχει επιδιορθωθεί οριστικά, αλλά το σημείο εξυπηρετείται από τα προσωρινά μέτρα που είχαν ληφθεί τότε.

Αυτό επισημαίνει το μέλος του Ε.Γ. του ΔΗΚΟ και υποψήφιος βουλευτής Πάφου του κόμματος, Χρύσανθος Σαββίδης, προειδοποιώντας ότι αν δεν υπάρξει άμεση επιδιόρθωση θα επανέλθουν τα δυναμικά μέτρα των κατοίκων της περιοχής.


Θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι οι κάτοικοι της κοινότητας Γιόλου και των γύρω περιοχών δεν είναι δεύτερης κατηγορίας», επεσήμανε. «Δυστυχώς πέρασαν τόσοι μήνες και ακόμη περιμένουμε. Το τραγικότερο είναι ότι όποτε βγάλουμε ανακοίνωση για να διαμαρτυρηθούμε μας απαντούν ότι ξεκινά άμεσα η διόρθωση του δρόμου. Ο δρόμος είναι επικίνδυνος και από τύχη μέχρι σήμερα δεν είχαμε θανατηφόρο δυστύχημα».

Είναι πασιφανές, αναφέρει ο κ. Σαββίδης, ότι τέτοιου είδους προβλήματα δεν λύνονται με λόγια γι’ αυτό τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν δυναμικά μέτρα.

Φαίνεται ότι η προσωρινή εκτροπή στο σημείο της καθίζησης για την ομαλή διέλευση των οχημάτων καθησύχασε τους αρμόδιους, καταλήγει:

«Είναι επίσης απαράδεκτο ότι ακόμα δεν δόθηκε η μικρή αποζημίωση που υποσχεθήκανε στον ιδιοκτήτη του τεμαχίου που επέτρεψε να κατασκευασθεί η εκτροπή του δρόμου μέσα από το τεμάχιο γης του».

Πηγή: Φιλελεύθερος