Ξανά πρόσφυγας το σωματείο Αναγέννησης-Ελπίδας Μουττάλου

Ξανά πρόσφυγας το σωματείο Αναγέννησης-Ελπίδας Μουττάλου

Χωρίς στέγη έμεινε το προσφυγικό Σωματείο Αναγέννηση – Ελπίδα Μουττάλου, μετά την κατεδάφιση του οικήματός στο πλαίσιο των εργασιών για ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Μουττάλου.

Το σωματείο χρειάζεται στέγη, δήλωσε ο πρόεδρος του και ένας εκ των ιδρυτών του, Νίκος Κόνικκος,πρόσφυγας ο ίδιος από τη Μόρφου.


Ο κ. Κόνικκος, που είναι και πρόεδρος της επιτροπής αγοράς του Δήμου Πάφου, ανέφερε πως οι διαχειριστές του χώρου πλήρωναν κανονικά τα ενοίκια τους και είχαν μάλιστα προχωρήσει και σε κάποιες εργασίες τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του κτιρίου που στέγαζε το σωματείο. Το κτήριο είχε παραχωρηθεί στο Σωματείο από την διαχείριση τουρκοκυπριακών περιουσιών.

“Αίτημα μας είναι η εξεύρεση χώρου από τη διαχείριση τουρκοκυπριακών περιουσιών για τη στέγαση του Σωματείου, το οποίο έχει μεγάλη ιστορία”, δήλωσε.

Το Σωματείο Αναγέννηση – Ελπίδα Μουττάλου ιδρύθηκε το 1981 από τους πρόσφυγες της συνοικίας Μουττάλου. Η δράση του επικεντρώνεται σε αθλητικές διοργανώσεις και έχει συμμετάσχει στην Δ’ κατηγορία της ΚΟΠ.

Πηγή: ΚΥΠΕ