Την Κυριακή το Πανηγύρι των Λουλουδιών

Την Κυριακή το Πανηγύρι των Λουλουδιών

Μεγάλη εκδήλωση το « Πανηγύρι των Λουλουδιών » διοργανώνει η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη


η οποία δραστηριοποιείται εθελοντικά στηρίζοντας 550 άπορες οικογένειες της επαρχίας Πάφου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στο Δημόσιο Κήπο έναντι από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου από τις 16:00 μέχρι στις 20:00 προς ενίσχυση των άπορων οικογενειών. Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για αγορά τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για εκατοντάδες οικογένειες που συνεχώς αυξάνονται.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Γιώργος Σοφοκλέους, ανέφερε πως η Λέσχη αποτελεί τον αιμοδότη εκατοντάδων οικογενειών της επαρχίας της Πάφου, προσθέτοντας πως δεκάδες εθελοντές με μόχθο και κόπο δίνουν ένα συνεχή αγώνα για την στήριξη των συνανθρώπων τους τόσο με είδη πρώτης ανάγκης , όσο και με είδη ένδυσης και υπόδησης. Σύμφωνα με τον κ Σοφοκλέους η επιτροπή της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη έχει αποφασίσει όπως τα πρώτα 1000 ευρώ, που θα εισπράξει, θα δοθούν στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, που στηρίζει οικογένειες εντός δημοτικών ορίων .

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν, Καφετέριες (Αrabica) και Περίπτερα που θα προσφέρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, ενώ θα γίνει και παρασκευή παραδοσιακών προϊόντων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει διακόσμηση τριών αρμάτων με λουλούδια, ενώ θα υπάρχει τραινάκι, φουσκωτά , χοροί , κλόουν και Face Painting, σχέδια με σπίρτα , Water Walker (Δραστηριότητα σε πισίνα), Ponny, Άλογα και Γαϊδουράκια , αγγειοπλαστική, Μοτοσυκλέτες, Ποδήλατα  Αυτοκινητάκια και άλλες δραστηριότητες. Επίσης θα  στηθεί παζαράκι με κοσμήματα, λουλούδια και αρωματικά κεριά αλλά και γλυκά προς ενίσχυση της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη.

Στην εκδήλωση θα παραστεί η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού.