Βραχιολάκια και ημερολόγια 2014 προς ενίσχυση της Οργάνωσης « Εθελοντές γιατροί Κύπρου»

Mε στόχο την ενίσχυση του ταμείου της Οργάνωσης « Εθελοντές γιατροί Κύπρου»


θα διατεθούν προς πώληση ημερολόγια 2014 καθώς και βραχιολάκια στο Mall Πάφου από τις 10:00 το πρωί σήμερα μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Η πρωτοβουλία λήφθηκε από τους Εθελοντές γιατρούς με την ευκαιρία των 20 χρόνων από την ίδρυση της Οργάνωσης « Εθελοντές γιατροί Κύπρου» σύμφωνα με την υπεύθυνη του Κοινωτικού Ιατρείου Πάφου Δρ Γιούλα Λοιζίδου.

Η κ Λοιζίδου ανέφερε , ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, πως το έργο του Κοινωνικού ιατρείου στην Πάφο συνεχίζεται προσφέροντας ανακούφιση στους συνανθρώπους μας . Σκοπός μας συνέχισε, είναι « η παροχή βοήθειας προς τους ανθρώπους που χρειάζονται ιατρική βοήθεια και δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να πληρώσουν για ιατρικές υπηρεσίες».

Πρόσθεσε επίσης πως εθελοντές γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικώς στους αρρώστους, ενώ παρέχεται ιατρική εξέταση και φάρμακα δωρεάν, τα οποία προσφέρθηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες για το σκοπό αυτό.

Η κ Λοιζίδου καταλήγοντας ανέφερε επίσης πως η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου της Οργάνωσης των Εθελοντών Γιατρών Κύπρου στην Πάφο έδωσε στην ίδια και στα μέλη του κοινωνικού ιατρείου την ευκαιρία να νιώσουν τη χαρά της προσφοράς.

ΚΥΠΕ/ΚΠ