Διοργάνωση παιδικού διαγωνισμού τραγουδιού στον κατακλυσμό της Πάφου

Διοργάνωση παιδικού διαγωνισμού τραγουδιού στον κατακλυσμό της Πάφου

Μια νέα καινοτομία θα περιλαμβάνουν φέτος οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πάφου για την Γιορτή του Κατακλυσμού 2014.


Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα οι εκδηλώσεις του τριημέρου θα περιλαμβάνουν και την διοργάνωση Παιδικού Διαγωνισμού Τραγουδιού με την συμμετοχή παιδιών ηλικίας από 6 έως και 17 ετών .

Ο κ Βέργας δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως η δράση αυτή θα αποτελέσει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά, να αναπτύξουν την αξία του ευγενούς συναγωνισμού, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, και να εκφράσουν και να αναδείξουν μέσω της μουσικής ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού τους.

Οι διαγωνιζόμενοι συνέχισε, θα χωριστούν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες και ο νικητής κάθε κατηγορίας θα τραγουδήσει στην έναρξη της μεγάλης συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014.Η κριτική επιτροπή θα είναι τριμελής και στους δύο πρώτος διαγωνιζόμενους θα δοθούν δώρα ενώ σε όλους θα τους δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Ο Δήμαρχος Πάφου είπε ακόμη πως οι φετινές εκδηλώσεις του κατακλυσμού θα περιλαμβάνουν εκτός από τον παιδικό διαγωνισμό τραγουδιού, χορούς από χορευτικά συγκροτήματα , συναυλίες από το ΑΕΝΑΟΝ καθώς από το συγκρότημα του Μιχάλη Χατζημιχαήλ και της Βασιλικής Χατζηαδάμου ενώ για την Δευτέρα του Κατακλυσμού την ερχόμενη Πέμπτη στην ολομέλεια θα αποφασιστεί ο καλλιτέχνης που θα συμμετάσχει στην τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων.

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Πάφου ανακοίνωσε πως οι ενδιαφερόμενοι που θα επιθυμούν να συμμετάσχουν στο παιδικό μπορούν να προμηθευτούν αιτήσεις από την ιστοσελίδα του Δήμου Πάφου: www.pafos.org.cy ή από τα Γραφεία της Πολιτιστικής Υπηρεσίας.