Ολοκληρώνεται αρχές της εβδομάδας η διαδικασία για την πλήρωση δύο νέων θέσεων στο Πάφος 2017

Ολοκληρώνεται αρχές της εβδομάδας η διαδικασία για την πλήρωση δύο νέων θέσεων στο Πάφος 2017

Την Μεγάλη Δευτέρα ολοκληρώνεται η διαδικασία για την πλήρωση


δύο θέσεων του Γενικού Διευθυντή και του Οργανωτικού Λειτουργού υπεύθυνου για θέματα Επικοινωνίας του Πάφος 2017 όπως δήλωσε το μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Γιώργος Γεωργιάδης. Ο κ Γεωργιάδης ανάφερε πως μετά την πλήρωση της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή από τον κ Μάριο Iωάννου Ηλία , τώρα αναμένεται να προσληφθούν ακόμη δύο πρόσωπα για τις θέσεις κλειδιά- όπως είπε- του Γενικού Διευθυντή και του Οργανωτικού Λειτουργού Επικοινωνίας με στόχο την προώθηση του οράματος

Ο κ Γεωργιάδης αναφερόμενος στην διαδικασία είπε στο ΚΥΠΕ πως αρχικά για τις δύο θέσεις υποβλήθηκαν 100 αιτήσεις για την κάθε μία

Ακολούθως είπε , τριμελής επιτροπή μελών του ΔΣ Συμβουλίου προχώρησε στην διαδικασία αξιολόγησης των δικαιολογητικών που υποβλήθηκαν και πρότεινε 12 άτομα για κάθε θέση. Στην συνέχεια την σκυτάλη έλαβε τετραμελής εξωτερική επιτροπή αξιολόγησης – όπως είπε- που κατέληξε σε κατάλογο δύο ατόμων για την μια θέση και τριών για την άλλη μέσα από προφορικές συνεντεύξεις που έχουν γίνει. Από αυτούς συνέχισε, το ΔΣ θα επιλέξει τους δύο που θα καταλάβουν τις θέσεις αυτές.

Ο κ Γεωργιάδης είπε πως αυτή την στιγμή τα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού κάνουν το έργο που θα έπρεπε να κάνουν υπάλληλοι του Οργανισμού προκειμένου να φέρουν σε πέρας όλο το φάσμα των εργασιών εθελοντικά όπως είναι και η βάση του Πάφος 2017 “εθελοντισμός”.

Ενδεικτικά ανάφερε πως η πόλη Aarhusτης Δανίας που μαζί με την πόλη της Πάφου είναι οι νικήτριες πόλεις που διεκδίκησαν και κέρδισαν τον τίτλο “ Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017” εργοδοτεί σαράντα υπαλλήλους.