Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναφορά του Νάσου με μηχανική υποστήριξη

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για επαναφορά του Νάσου με μηχανική υποστήριξη

Ο αγώνας να επανέλθει ο Νάσος συνεχίζεται με μηχανική υποστήριξη, ανέφεραν άτομα του στενού οικογενειακού του κύκλου.

Ο Νάσος Κωνσταντίνου, θυμίζουμε ότι κατέληξε κρίσιμα τραυματισμένος λόγω της δράσης ανεγκέφαλων αμέσως μετά το παιγνίδι του αγαπημένου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στις 27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Ο 24χρονος που είχε μεταβεί με φίλους του από την Πάφο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα, είχε τραυματισθεί κατά την αναχώρηση του από την Τούμπα και νοσηλεύεται έκτοτε σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.


Ο Νάσος, φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Πάφου ο ίδιος και φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις, αποχωρούσε από το γήπεδο με το τέλος του παιγνιδιού τη μοιραία μέρα, χαρούμενος για τον θρίαμβο της αγαπημένης του ομάδας, όταν ξαφνικά και χωρίς να το καταλάβει, δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων κοντά στο Καυτατζόγλειο Στάδιο. Ο 24χρονος στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το μένος των κουκουλοφόρων, εισήλθε σε πάροδο κεντρικού δρόμου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, τραυματιζόμενος κρίσιμα.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάσταση του ήταν κρίσιμη και εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δίνει τη μεγάλη μάχη της ζωής του.

Στο μεταξύ, πληροφορίες του PafosNet αναφέρουν ότι η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνέλαβε σήμερα ένα ύποπτο για τα επεισόδια που κατέληξαν στον κρίσιμο τραυματισμό του Νάσου.

Πηγή: PafosNet